Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 2.600 de companii ar putea intra în insolvență, ca urmare a unei inițiative legislative recente a Ministerului de Finanțe. Este esențial ca administratorii acestor firme să cunoască prevederile OG 6/2019, pentru a nu se trezi că ANAF a declașat procedura de insolvență pentru societățile lor.

Peste 2.600 de companii, identificate în nota de fundamentare a OG 6/2019, care aveau datorii de peste 1 milion de lei la 31 decembrie 2018 şi care nu depun notificare privind intenţia de restructurare până la 30 septembrie 2019, ar putea intra în insolvență.

”Mai sunt doar două săptămâni până la încheierea termenului în care companiile care acumulaseră datorii de peste 1 milion de lei până la finalul anului trecut pot depune notificarea intenţiei de restructurare financiară a firmei conform OG 6/2019. Pentru majoritatea acestor societăţi comerciale este singura soluţie pentru evitarea intrării în procedura insolvenţei”, se arată într-o analiză realizată de Veridio.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.