Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anunț important al Poliției.

S-A MODIFICAT CODUL RUTIER!

„Începând cu data de 12 octombrie 2019 vor intra în vigoare noile reglementări prin care va fi interzisă ținerea în mână sau folosirea cu mâinile în orice mod atât a telefonului mobil, cât și a oricărui dispozitiv mobil prevăzut cu funcția de înregistrare ori redare text, foto sau video, de către șofer în timpul conducerii vehiculului aflat in mișcare.
Sancțiunea pentru nerespectare legii este de la 6 la 8 puncte amendă (în prezent de la 870 de lei la 1160 lei) și 4 puncte penalizare.

Respectă legea!

Ai timp de telefon după ce ai oprit roata!
Urmează și alte noi reglementări, așa că stai aproape!”, se arată într-o postare a Poliției Române pe Facebook.


Comentarii

UNFORGIVEN Dar un smart watch purtat pe mănă, cum e considerat ?

18 septembrie 2019 11:30

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul P.O.L.IC.E. P-Public, O-Order, IC-Christ, LE-Elijah. The public order of Christ and Elijah. Heavenly definition.

17 septembrie 2019 23:36

Europeanul Reglementarea amintită o fi valabilă și în cazul polițiștilor? Pentru că și ei suferă de aceleași metehne ca și ceilalți conducători auto: folosesc telefonul in timp ce conduc, parchează neregulamentar, nu acorda prioritate la trecerile pentru pietoni, conduc fără permis, ș.a.m.d. Sursa informației: observații directe+știrile televiziunilor.

17 septembrie 2019 17:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.