Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Meteorologii anunță că o masă de aer polar va traversa România începând de marți, când se va răci în jumătatea de nord a țării.

Valorile termice diurne se vor situa sub cele normale pentru aceastã datã, dar se va menţine mult mai caldã decât în mod obişnuit în restul teritoriului. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorãri şi averse în Maramureş, în nordul Moldovei, local la deal, la munte şi doar izolat în restul teritoriului.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã, în special pe creste, unde va fi tare, iar la rafalã se vor depãşi viteze de 80...90 km/h şi doar pe suprafeţe mici şi la cote mai reduse în zonele joase de relief, în special în nord-est.

Temperaturile maxime se vor încadra între 16...17 grade în nordul Moldovei şi 33...34 de grade în sudul Olteniei şi al Munteniei.

De miercuri, răcirea se va simți și în partea de sud, iar de joi sunt așteptate temperaturi negative și brumă în depresiuni.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.