Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Naționala României a cedat în fața celei a Greciei, 1-3, în grupele Campionatului European de Volei. Deși a condus cu 1-0 la seturi, le-a pierdut strâns pe următoarele două, apoi s-a pierdut.
O bătălie așteptată la această ediție a CE pentru România, contra Greciei, după trei înfrângeri consecutive în fața Franței, Bulgariei și Italiei. Învingându-i pe eleni puteau spera „tricolorii” la o ieșire la suprafață din Grupa A, deși era nevoie apoi și de un rezultat bun cu Portugalia. „I-am învins recent în Silver League, știm că va fi diferit, dar tot credem că putem câștiga”, spunea Robert Aciobăniței înaintea importantei ciocniri. Una care a produs un echilibru imens în primele trei seturi.

Integral pe Gazeta SporturilorComentarii

Nu e de mirare! La felul in care joaca si cum se ambtioneaza in teren. Parca sunt o echipa de old boys: grasuti, apatici, servicii in burta fileului cu duiumul, toti sunt "zen" incepand cu antrenorul. Ridicatorul cu fizci de gratargiu, mai ca ii iese burta de sub tricou. Pacat de voleiul romanesc ca e in deriva de ani buni. Asta este valabil si pentru nationala feminina.

17 septembrie 2019 11:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.