Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Boris Johnson nu a reușit să convingă UE, iar premierul britanic a ales să nu mai vină la conferința de presă prevăzută cu omologul său luxemburghez, după un dejun cu șeful Comisiei Europene Jean-Claude Juncker care a cerut propuneri concrete din partea Londrei în ceea ce privește chestiunea sensibilă a graniței irlandeze, cu șase săptămâni înainte de Brexit, scrie AFP.

La capătul discuțiilor cu Juncker și apoi cu Xavier Bettel, Boris Johnson a ales să nu mai vină la conferința prevăzută cu premierul luxemburghez.

Johnson s-a mulțumit cu o declarație la televiziunea Sky News, evitând astfel răspunsuri în fața câtorva zeci de manifestanți care l-au huiduit la sosire și-l așteptau și la conferința de presă, în spatele gratiilor puse la câțiva metri de podiumurile instalate pentru cei doi premieri, astfel încât unul a rămas gol.

Integral pe HotnewsComentarii

Pute E si mitocan !!

17 septembrie 2019 5:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.