Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cinci deputați din partidul lui Tăriceanu au demisionat din grupul ALDE de la Cameră. Este vorba despre Ion Cupă, Alexandru Băișanu, Grațiela Gavrilescu, Mihai Niță și Marian Cucșa.

Aceștia și-au înregistrat demisiile la Biroul Permanent urmând ca acestea să fie anunțate miercuri în plen.

De notat că trei dintre aceștia fuseseră excluși vineri într-o ședință ad-hoc a conducerii ALDE, respectiv Gavrilescu, Băișanu și Cupă.

Prin aceste demisii, ALDE nu mai are numărul suficient de membri pentru a beneficia de un grup parlamentar la Camera Deputaților.

Până la aceste demisii, grupul ALDE de la Cameră avea 19 membri, dintre care doar 14 aleși pe lista partidului.

Integral pe HotnewsComentarii

Lute Tăriceanu părăsit de cinci colegi ca şi de cinci neveste !!! Români jegoşi care aţi împuţit plajele, români jegoşi care aţi împuţit munţii, românii jegoşi care aţi împuţit ţara, români jegoşi care aţi împuţit Europa, români jegoşi care aţi împuţit lumea, NU mai faceţi politică. Nu mai scrieţi aici ! Veniţi dracu să vă ia la vot şi gata !!! Toţi idioţii scriu , părerile lor imbecile ! Citiţi aici şi vă minunaţi ! Cel mai prost om, este românul ! Şi cel mai hoţ, Şi cel mai bolnav de cap ! De fapt nu are cap !

17 septembrie 2019 17:47

analistu` perfect Tariceanu nici nu merita altceva...!!!

17 septembrie 2019 12:33

M Curoasa de Grațiela vrea iar mașină cu șofer la scară....și-i lipsesc deja Șpagile de la defrișatorii de copaci din pădurile virgine și parcurile naturale ale Romăniei....nu-și mai umple Madam Grațiela conturile din aprobările de vînătoare de trofeu la urși și cerbi carpatini....Da cum se mai ținea ea de mînă ca Cocoanele pe Lipscani pe holurile Palatului Victoria cu Madam Dăncilă...și-i lipsește acum....că și la PSD-u nu mai încap cei patru Ex-ALDE-iști în frunte cu ea și Meleșcanu....că nu-i loc pe Liste la PSD-u dacă-i în cădere liberă....și-s atîția fomiști acolo....

17 septembrie 2019 8:14

Victoria Numai oameni fără caracter, fără onoare....numai niște *rîme* fac ce au făcut cei patru foști ALDE-iști....să votezi că ești deacord cu ieșirea ALDE de la guvernare și după două săptămîni s-o dai la întors....să vrei din nou mașină de serviciu cu șofer la scară și multe alte privilegii...Și-s așa de multe *rîme* în Parlamentul actual de-ți vine să borăști cînd auzi și vezi ce se întîmplă....De ce este așa ?...Pentru că votanți-s proști și nu *cască ochii* pe cine votează și pentru că în decursul celor 4 ani de mandat nu-i ia de guler să-i zgîlție nițel !....

17 septembrie 2019 8:12

pop Partid de infractori scapati de justitie de gasca din parlament: Nuliceanu repetentu, Chitoiu, Vosganian cer cu mirul etc...locul lor este la Jilava , Dragnea ai asteapta la un pokeras...

17 septembrie 2019 7:42

Kuminecaturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PSD Ce barbat bine!

17 septembrie 2019 3:50

Nemaipomenit! Cele 5 Loaze demisionare din Alde Filoteia lui Tăriceanu, pot acum să-și facă alt partid care se poate numi Uniunea Salvați Frontul Salvării Naționale Alde, partid progresist progresiv în căcarea prostiei. Liderul noului partid cufurit poate fi oricare dintre cele 5 Loaze demisionare, care nu sunt decât niște coate goale și mațe fripte de fripturiști și oportuniști de cea mai josnică speță, niște scursuri de neoameni ce nu merită decât să fie scuipați cu căcat de pulimea lui Adrian Năstase.

17 septembrie 2019 1:24

Nemernicia politicăcaților e formidabilă! Culmea e că leprele politice, ălea care și sunt lepre, pentru că mai sunt și oameni integri și bine intenționați pentru țara asta, deci leprele de cea mai josnică speță precum cei 5 căcați demisionari din partidulețul ăla microscopic al lui Tăriceanu, culmea e că ei cred că toată mârșăviile astea cu plecarea dintr-un partid și afilierea la alt partid de cele mai multe cam mafiot, e ceva care scapă percepției de discernământ a plebei din bobor. Recent la Caracal două femei vârstnice care au vrut să-l atace pe criminalul ăla ticălos ce era protejat de jandarmi, acele femei au spus în gura mare citez: ”Vrem să trăim într-o țară democratică și nu în una pe care ne-o prescriu cei de sus!” Iar în traducere asta înseamnă, că cetățenii obișnuiți ai țării vor nu numai dreptate, ci vor aplicarea legii fără prescrierea faptelor ori care au fost ele și anularea acelor fapte. Simplu! Aplicarea legii pentru toată lumea! În altă ordine de idei, traseismul ăsta politicăcat ordinar și josnic trebuie interzis categoric, fără a mai permite plecarea unui membru de partid la altă gașcă politică, cu o singură condiție, anume pierderea funcției politice administrative din stat sau parlament oricare ar fi el, românesc sau european, caz în care locul liber lăsat de cel plecat e luat imediat de candidatul aflat pe locul imediat următor pe lista colegiului politic al partidului respectiv. Deci orice candidat politic la alegeri, va avea un înlocuitor pe listele respective, în caz de plecarea lui din partidul respectiv după rezultatul acelor alegeri. Așa se păstrează algoritmul politic obținut la ultimele alegeri, iar toată lumea e mulțumită. Punct!

16 septembrie 2019 20:54

Ecce Kurrupt, militant PSD Urgent. Trebuie s-o iau in arianus!

16 septembrie 2019 20:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.