Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul şi-a anunţat partidul că se amână toate planurile de rezolvare a crizei politice cu două săptămâni, pentru a pregăti şi efectua o vizită în SUA.

Ca şi Dragnea în urmă cu 3 ani, Viorica Dăncilă speră că va avea întâlniri şi va face poze cu personalităţi înalte de la Casa Alba, care s-o valideze pentru funcţia de preşedinte al României. Ce a păţit Liviu Dragnea, ar trebui să ştie şi Viorica Dăncilă. Şi acum se derulează o anchetă asupra costurilor şi modului în care a plătit poza cu Trump. Care nici nu i-a folosit cine ştie ce, pentru că se află la închisoare, notează ADEVĂRUL.

Premierul va avea o întâlnire la New York cu reprezentanţi ai mediului de afaceri, organizată de Camera de Comerţ Româno-Americană. Conform unor surse guvernamentale, citate de ANTENA3, premierul va avea și o discuție cu vicepreședintele SUA, Mike Pence.

Încă de săptămâna trecută, echipa premierului încerca să obțină o întâlnire la nivel înalt, în încercarea de a puncta în campania electorală cu o fotografie care să o valideze drept partener al SUA, au declarat surse oficiale pentru DIGI24. Nu este clar dacă întrevederea dintre premierul României și vicepreședintele SUA este aranjată în baza unui contract de lobby.

Este a doua întâlnire la cel mai înalt nivel între oficialii români și cei americani din anul 2019.  EVENIMENTUL ZILEI amintește că în data de 20 august, Klaus Iohannis a fost primit la Casa Albă depreședintele SUA, Donald Trump, care a folosit țeasta prezidențială a lui Iohannis pe post de pancartă electorală, făcându-l pe președintele României să poarte o șapcă cu un slogan care făcea trimitere la campania pe careși-o desfășoară pentru alegerile din SUA. La întâlnire participau, pe atunci, numeroși secretari de stat, dar și Mike Pence.

Vizita premierului Dăncilă este cel puțin bizară, câtă vreme ea a arătat o deschidere mai mare față de China până în prezent. Bunăoară, Iohannis şi Trump au semnat (în august, la Casa Albă) , o declaraţie comună care se referă, printre altele, la colaborarea în domeniul energiei nucleare civile. Doar că Guvernul Dăncilă are deja o înţelegere în acest domeniu cu o companie chineză aflată pe lista de embargo a SUA (CGN), notează ROMÂNIA LIBERĂ.

Fostul premier PSD Victor Ponta o acuză de iresponsabilitate pe premierul Viorica Dăncilă, pentru că va pleca la finalul lunii septembrie pentru câteva zile în Statele Unite ale Americii. Liderul Pro România mai spune că președintele Klaus Iohannis a fost recent la Washington și între timp nu a început „vreun război”.

„Fără (Ministerul pentru, n.r.) Relația cu Parlamentul zici că nu cade Guvernul, dar patru domenii... pe mediu avem cele mai multe acțiuni de infringement la Comisia Europeană. Pe energie plătim cel mai mare preț, noi mari producători, și la energie electrică și la gaze și importăm. Pe Ministerul de Interne, toată vara, toată lumea a fost îngrozită văzând puroiul adminstrativ de la Caracal și nu mai ai ministru de interne și tu zici: eu plec până în America, la shopping bănuiesc, că sunt reduceri toamna”, a spus Victor Ponta, luni seară, la DIGI24.

Coincidență sau nu, primii trei clasați în cursa pentru alegerile prezidențiale au organizate vizite în Statele Unite, constată JURNALUL NAȚIONAL. Klaus Iohannis va participa, în perioada 24-26 septembrie, la New York, la reuniunea Adunării Generale a ONU.

O zi mai târziu, pe 27 septembrie, premierul Viorica Dăcilă participă, la rândul ei, la o întâlnire organizată, tot la New York, de Camera de Comerț Româno-Americană, unde și-au anunțat prezența mai mulți oameni de afaceri din SUA. Iar liderul USR, Dan Barna, îi va prinde pe ambii săi contracandidați în SUA, deoarece va participa și el, în perioada 21-28 septembrie, la un think-thank al The Center for European Policy Analysis.


Comentarii

Cat e de proasta! Mai bine ar sta ascunsa pana o dau astia jos. Nu sa iasa la televizor, daramite sa mai iasa in strainatate.

18 septembrie 2019 10:44

He, he! Tuta, iar muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim.

18 septembrie 2019 10:42

găozar EURO-marxist hiperactiv depizdat: 5:08

18 septembrie 2019 7:06

Ecce Kurrupt Noroc că Klaussfinkter Wurst Johannis poate pleca când și unde vrea mușchii lui de la gaura arianusului. Probabil deoarece ficusul de la ușa din dos a palatului Cotroceni îi poate prelua atribuțiile prezidențiale fără ca analiștii să strângă din buci disperați că rămân fără fuhrer... La întoarcere, analiștii îl șterge la arianus cu limba și arată cu degetul către căcatul pe care pizdacii nici nu a apucat să-l facă...iar eu o felaționez și o cunilincționez pe Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Paviania Dăncilă, viitorul președinte al României de la viitorul Paște al Cailor. Să mor io dacă vă mint! Nu uitați să votați Pavianusul cu mantie peste arianus, Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Paviania Dăncilă, viitorul președinte al României când o zbura porcul. Cu respect, pizdacul, poponarul și căcănarul de serviciu al PSD, Friedrich Preputzius Skrotus Fekallius Hemoroidus Paviarianus von Paulus! Adică pe scurt, Paulus.

18 septembrie 2019 5:08

Veorica Păduchi-Lați Dăncilă v, m-aș pișa pe tine, dar făcând-o, aș profana pișatul.

18 septembrie 2019 3:03

v Se pare din articol ca sintem o "colonie" poate doar al SUA si trebuie toti candidatii la presedentie sa se prezinte in SUA, eventual sa le dea ceva, sau macar sa le promita ca daca "cistiga" alegerile o sa fie "recunoscatori".

18 septembrie 2019 0:09

Ziare.poolla.ue - BREAKING FUCKING FAKE-NEWS: Discuții aprinse între președintele CSM și ministrul (felaționist al) Justiției pe subiectul presupusei „foi de parcurs” pentru statul de drept trasate României de „partenerii” externi - RĂMÂNEȚI CU NOI, VĂ ȚINEM LA CURENT !!!

17 septembrie 2019 23:34

Vasile Braileanu Vînd acadele-ciubuc în formă de EURO-poollă cu "nucleu' dur" roz-bombon, pudrat cu zahăr vanilat!

17 septembrie 2019 22:53

Florin Bilei (bilei-pulei, n.m.): ia sa vedeți Circu' Berna când o sa se ducă EURO-puölamaua aia exoftalmică de Barna în SUA - ce o să mai zbiere EURO-măgarii presa „liberă” din gură de șarpe că le arde „țara”!

17 septembrie 2019 22:51

Planeta EURO-maimuțelor Bine, dar dacă dl. Dacian Romanian Futtinkurissian Technopizdokrațian Bulangendărian Muioș ar renunța (din patriotism, n.m.) la rația sa zilnică de EURO-urină și ar turna-o în foc, atunci Țara s-ar ... stinge totuși și (printr-o intervenție cu anti-oxidenți, n.m.) am putea recupera decalajul care ne desparte de EURO-bantustanele „civilizate”, nu?! Cu respect, Paulus

17 septembrie 2019 22:46

Ecce Kurrupt Noroc că Klaussfinkter Wurst Johannis poate pleca când și unde vrea mușchii lui de la gaura arianusului. Probabil deoarece ficusul de la ușa din dos a palatului Cotroceni îi poate prelua atribuțiile prezidențiale fără ca analiștii să strângă din buci disperați că rămân fără fuhrer... La întoarcere, analiștii îl șterge la arianus cu limba și arată cu degetul către căcatul pe care pizdacii nici nu a apucat să-l facă...

17 septembrie 2019 22:24

Sictirescu, găoz bolșevic trist Și râtul mi-l lipeam ades de fundul tău, iubit conducator!

17 septembrie 2019 21:12

Marcel O doare-n cur pe Madam Dancila de criza politica din Romania !...Ca se devalorizeaza Leul....ca diferentza dintre importuri si exporturi s-a dublat in favoarea importului, ca productzia industriala descreste de trei luni si vine Criza economica si financiara peste noi....O doare-n cur de popor pe care l-a "prostit si manipulat" cu Pactul ei de bunastare....electoral....O sa-l ia si pe Gadea cu ea de la Antena 3 si o sa-si arate seara de seara Toaletele si noile Breoshe "shoppinguite" de pe "Five Avenue" din fondul de protocol al Guvernului....Iar prostimea si saracimea needucata intentzionat de PSD-ism o sa "cada pe spate" in admiratzie fatza de aceasta impostoare catzarata in fruntea Statului Roman chiar daca habar n-are de nimic....

17 septembrie 2019 13:16

Sicterescu Sasu` si-a primit sapca ! In schimbu` gazelor din Marea Neagra - nu ??? Sictir !!!

17 septembrie 2019 12:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.