Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cântărețul britanic, Sir Rod Stewart, a dezvăluit că s-a vindecat de cancer de prostată după doi ani în care a urmat, în secret, un tratament împotriva acestei afecţiuni. În vârstă de 74 de ani, acesta a fost diagnosticat în 2017 cu tumoare malignă în fază incipientă și a fost considerat vindecat în iulie 2019.

Rod Stewart a dezvăluit informaţii despre boala de care a suferit în timpul unui eveniment de strângere de fonduri pentru The Prostate Project şi European Tour Foundation. Vorbind alături de unii dintre foştii săi colegi din trupa Faces, Kenney Jones şi Ronnie Wood, acesta a lansat un apel către toţi bărbaţii pentru a face vizite la medic în vederea depistării precoce a acestei afecţiuni.

Artistul a mai spus că analizele regulate l-au ajutat să identifice cancerul de care suferea în faza iniţială, ceea ce i-a îmbunătăţit şansele de a intra în remisie. ''În urmă cu doi ani am fost diagnosticat cu cancer de prostată. Nimeni nu ştie despre asta, dar m-am gândit că a venit timpul să spun tuturor. M-am vindecat acum, doar pentru că l-am tratat din timp'', a precizat acesta.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.