Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jurnalistul Dan Andronic a publicat luni o analiză a principalilor candidați cu șanse să intre în turul doi al alegerilor prezidențiale. Miza acestui scrutin este mult mai mare și reprezintă de fapt o ”încălzire” pentru alegerile locale și parlamentare, arată el.

Se poate spune că a început campania electorală. Klaus Iohannis a ținut sâmbătă un discurs dur în fața liberalilor, în care a luat la țintă adversarul politic de ultimii ani, PSD și guvernul Vioricăi Dăncilă, scrie luni jurnalistul Dan Andronic, în Evenimentul Zilei.

”Klaus Iohannis este în mod cert candidatul care va intra în turul doi al alegerilor prezidențiale. Este și cel mai probabil viitorul președinte al României. Numai că miza alegerilor prezidențiale este mult mai mare și reprezintă de fapt o “încălzire” pentru alegerile locale și parlamentare. Care, în viziunea unor politicieni urmează să se desfășoare în același timp. Deci este extrem de important care este candidatul ce va intra în turul doilea al alegerilor prezidențiale, pentru că partidul său va fi stimulat, iar zestrea voturilor din turul doi va putea fi conservată până în mai-iunie 2020.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.