Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nume grele din ALDE se acuză reciproc de jocuri de culise şi de incompetenţă după ce Teodor Meleşcanu şi deputaţii care au acceptat funcţii de miniştri în Guvernul Dăncilă au fost excluşi din formaţiune. Contestarii au acuzat că vor merge în instanţă şi ar vrea Congres extraordinar al ALDE, deşi nu mai sunt membri de partid.

Tensiunile din ALDE au escaladat după ce preşedintele Călin Popescu-Tăriceanu şi apropiaţii săi au decis excluderea din formaţiune a lui Teodor Meleşecanu, Graţiela Gavrilescu, Ioan Cupă şi Alexandru Băişanu, adică persoaele care au acceptat funcţii de la PSD. Cei excluşi au anunţat că vor contesta în instanţă decizia conducerii ALDE şi au lansat atacuri la Tăriceanu. Cel mai vocal dintre aceştia a fost preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, politician care s-a dezis total de Tăriceanu, deşi a fost susţinut de acesta inclusiv când PSD punea presiune pentru schimbarea de la Externe.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.