Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Autorităţile de reglementare la nivel mondial vor interoga, luni, Facebook despre criptomoneda sa Libra, pe fondul preocupărilor guvernelor Uniunii Europene cu privire la ameninţarea pe care moneda digitală o reprezintă pentru stabilitatea financiară, transmite Reuters.

Oficialii unui număr de 26 de bănci centrale, inclusiv Rezerva Federală a SUA şi Banca Angliei, se vor întâlni luni cu reprezentanţii Libra în Basel. Fondatorii Libra au fost invitaţi să răspundă la întrebări cheie cu privire la scopul şi designul monedei. Facebook nu a răspuns imediat la solicitarea Reuters pentru comentarii în afara programului de lucru obişnuit. Ţări, inclusiv Franţa şi Germania, au criticat public proiectul Libra al gigantului social media, spunând că acesta prezintă riscuri pentru suveranitatea statelor UE.

Integral pe GândulComentarii

Europeanul Se pare că mai ales "design"-ul criptomonedei este amenințarea teribilă la adresa suveranității statelor! Simțit!

16 septembrie 2019 9:49

Alexandru Florian Dacă l-aș prinde p'ăsta să-l expun (împăiat, n.m.) la Antipa, la muzeu' lu' holcau$$tu', aș lua la bani din bilete că n-ar mai trebui să-i scriu ode lu' Odiosu'!

16 septembrie 2019 0:28

Paulus Bine, dar „știri” (de FAKE-NEWS) despre noul „buton” introdus de Fessele de Bookci ale pocitaniei rânjite din poză când mai defekați (că acum vreo trei-patru ani erați în delir, n.m.)?! Cu respect, P.

16 septembrie 2019 0:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.