Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Michael Schumacher a fost adus la spitalul Georges Pompidou din Paris pentru a fi supus unui tratament experimental cu celule stem. In perioada urmatoare, Schumacher ar putea sa planga povesti sa sa-si miste degetele, dupa operatia de celule stem pe creier, sustine un expert in neurochirurgie.

Matilde Leonardi anunta insa ca acest tip de tratament este inca la inceput si sunt foarte rare cazurile de oameni care s-au recuperat dupa o perioada cu activitate cerebrala redusa. Profesorul Menashe a avut succes cu acest tip de tratament in cazul pacientilor cu probleme de inima, iar acum vrea sa incerce pe Schumacher, accidentat grav la cap in urma accidentului de ski de la finalul anului 2013.

Schumacher a fost transportat inapoi in casa din Gland, Elvetia. Le Parisien sustine ca fostul mare pilot va fi adus din nou la Paris pentru o operatie pe creier in perioada urmatoare.

Integral pe SPORTSinComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.