Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O bătaie generală a izbucnit între mai mulți localnici din comuna Șomes Odorhei, județul Sălaj, și doi polițiști chemați să aplaneze un coflict. La un moment dat, oamenii legii au pulverizat spray lacrimogen.

O bătaie generală a izbucnit între mai mulți localnici din comuna Șomes Odorhei, județul Sălaj, și doi polițiști chemați să aplaneze un coflict. La un moment dat, oamenii legii au pulverizat spray lacrimogen. „Dați cu spray în femei și copii”, întreabă un localnic.

Scandal între localnici și doi agenți de poliție, în comuna Someș Odorhei din județul Sălaj. Incidentul s-a petrecut pe 8 septembrie, în jurul orei prânzului.


Polițiștii Secției 3 din Jibou au fost solicitați pentru a aplana conflictul dintre doi bărbați, însă o femeie i-a înjurat pe oamenii legii, iar incidentul a escaladat, potrivit reprezentanților IPJ Sălaj, citați de Zalau24.ro.

„Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Jibou au fost solicitați, prin apelul de urgență 112, la data de 8 septembrie a.c, în jurul orei 14, sa intervină în comuna Șomes Odorhei la un scandal între doi bărbați. Ajunși la fața locului polițiștii au aplanat conflictul, după care o femeie din apropiere a adresat polițiștilor injurii.

Integral pe România Liberă