Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a atacat sâmbătă, în faţa tinerilor liberali, la Şcoala de Vară Generaţia Altfel”, de la Venus, guvernarea PSD spunând că sunt foarte multe lucruri de făcut şi îndreptat după guvernările eşuate ale PSD şi a condamnat discursul radical.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a sfătuit, sâmbătă, pe tinerii liberali prezenţi la Şcoala de Vară „Generaţia Altfel” de la Venus să fie oneşti şi serioşi şi să devină politicieni responsabili.

„Fiţi mereu preocupaţi să cunoaşteţi ce se întâmplă în România, în afară, în politica globală. Trebuie să aveţi capacitatea de a vă adapta şi a lua cele mai bune decizii când veţi fi la putere. Fiţi oneşti, corecţi şi serioşi. Învăţaţi să fiţi politicieni responsabili şi competenţi, cu o conduită publică echilibrată şi credibilă”, le-a spus Iohannis tinerilor de la Şcoala de Vară „Generaţia Altfel”.

Integral pe GândulComentarii

STOP furtului din banul public! PNL, mai ales Rares Bogdan sa mearga inainte ca tavalugul peste psd-eii astia care-au nenorocit tara, care-au furat, in continuare fura cu pensiile speciale, cu fii, nepoti, cumnati, cumetrii, amante angajati cu nemiluita si pe 'jde mii de euro pe luna la stat, ii vedem in primariile locale, in deconcentrate si-n ministerele impuiate de psd..La toti astia sa spuna PNL fermca le scoate imediat paiul din gura, altfel sug astia si ultimul leu de la buget! Fara pensii speciale! Nu numai la parlamentari si primari! Nici la magistrati si militari.. LEGEA SALARIZARII si LEGEA PENSIILOR. Sa fie una UMITARA pentru toti. Atat.

16 septembrie 2019 11:08

Ion Popo cică Poliția belgiană investighează o serie de acuzații de corupție și spălare de bani la adresa lui Didier Reynders (EURO-hahaleră abjectă și totodată / și ca atare) ministrul de externe al Belgiei (precum) și candidatul lu' (alde) Ciolos la postul de „comisar” al (in-)Justiției în viitoarea CE - știați (oare)?

16 septembrie 2019 0:15

„Cel mai greu e să fii de par” se referă la ... funie, nu?! Cu (nemărginit) respect, Paulus

15 septembrie 2019 23:50

Ion Popo Iohanis ne-aduce noo: lapte brânză carene oo (cizelate, sportive, rafinate și elegante)!

15 septembrie 2019 23:48

@ je...@ ion.... Bă Paulus, cum vrei tu să sugi EURO-poolla, dacă (nici măcar) nu (ești în stare să) caști ciocu'-mare cf. Normelor CE în vigoare (la data tentativei de EURO-felație, n.m.)?! Că uite, io m-am operat la mandibulă (la osu' pătrat, n.m.) și de-atuncea umblu cu botu' belit ca șarpele boua-Apis (ce mă aflu, n.m.) și ABSORB la „FONDURI” (de-)„structurale” de-mi iese (și) pă EURO-kur și/sau rât afară!

15 septembrie 2019 23:44

pedelistul ...liberal Exact ca... tine sasule ? Nu "exagerat de cinstiti" atunci cand e vorba sa poata ..."pune mana" pe-o suma mai mare de bani, pe vreo...3-4 casute de minim 200 mp....???? Haaaa...???

15 septembrie 2019 18:00

ion ...cu guvernul Tehnorahat, format din Voiculescu de meserie ?! ...comerciant de medicamente dar fixat Ministru la Sanatate, cu Ciolos care scosese din Buget 12 milioane Euro, sa cadoriseasca familia de francezi cu Uratenia Pamntului - ca asta era prioritatea noastra, cu inginera ONG-ista Ministru la Justitie (p'orma, a pus-o pe Pruna, cu "democratia nu e pt toti"), cu grasana ONG-ista Ministru la Finante cu indicatia " se munceste pe 1 $/zi, in unele Tari", cu mentinerea Protocoalelor kagebsite SRI/Justitie, si, Tehnorahatii ar fi pus Tara pe faras, daca nu se duceau la drak'. Cu Johanis, intolit in geaca rosie, care asmute pe fraieri la razmerita, dar, tace mut despre macelarirea Padurilor de catre Austrieci. Succesuri, drag Popor !

15 septembrie 2019 14:20

@ je...@ ion.... Are dreptate Iohannis !!!....Numai tu Guvern prost să faci dator poporul romăn în 7 luni din anul acesta cu 8 miliarde de Euro și la cele mai mari dobînzi de ne face datori vînduți pînă la a 5-a generație....și culmea este că se laudă că este creștere economică de 4,6 %...Și ce-am facut cu banii ? Răspuns: *I-am mîncat și i-am căcat !!!*.....Păi Guvernele celelalte s-au împrumutat de la FMI în plină criză cînd doar într-un an Produsul Intern Brut a scăzut cu 16 % față de anul precedent.... *PSD a produs cea mai păguboasă, cea mai dezastruoasă guvernare !*...De ce asta ?...Pentru că *pafarismul* și *habarnismul* stau la masă cu Prim-ministra Dăncilă, o impostoare cocoțată-n funcție de Dragnea *că nu știe să facă nimic* s-o poată manevra (cum a și făcut-o pînă să-l bage justiția la reeducare la Rahova...). Și ne-a băgat cu *oiștea-n gard*....dar are și nesimțirea ea și Gașca ei să nu recunoască....

15 septembrie 2019 12:10

ion ...cu guvernul Tehnorahat, format din Voiculescu de meserie ?! ...comerciant de medicamente dar fixat Ministru la Sanatate, cu Ciolos care scosese din Buget 12 milioane Euro, sa cadoriseasca familia de francezi cu Uratenia Pamntului - ca asta era prioritatea noastra, cu inginera ONG-ista Ministru la Justitie (p'orma, a pus-o pe Pruna, cu "democratia nu e pt toti"), cu grasana ONG-ista Ministru la Finante cu indicatia " se munceste pe 1 $/zi, in unele Tari", cu mentinerea Protocoalelor kagebsite SRI/Justitie, si, Tehnorahatii ar fi pus Tara pe faras, daca nu se duceau la drak'. Cu Johanis, intolit in geaca rosie, care asmute pe fraieri la razmerita, dar, tace mut despre macelarirea Padurilor de catre Austrieci. Succesuri, drag Popor !

15 septembrie 2019 11:44

je Cu Boagiu, Anastase, Turcanu, Blaga, Videanu, Ciolos, Voiculescu, Gorghiu, si altii de teapa lor, sa fie "oneşti, corecţi şi serioşi. Învăţaţi să fiţi politicieni responsabili şi competenţi, cu o conduită publică echilibrată şi credibilă” ?! Lozinca astora este -"ridica-te tu, sa ma asez eu", la masa Bugetului, dupa modelul blestemat al Basescului. Transfer de sute milioane Euro in Banci straine, taieri de salarii si de pensii, astia vor trage pe Popor sa-l pauperizeze. Lozincile rasuflate ale lu' Joahnis, nu valoreaza nici o ceapa degerata.

15 septembrie 2019 10:33

Maria....2 je....15 septembrie 2019 9:50 Are dreptate Iohannis !!!....Numai tu Guvern prost să faci dator poporul romăn în 7 luni din anul acesta cu 8 miliarde de Euro și la cele mai mari dobînzi de ne face datori vînduți pînă la a 5-a generație....și culmea este că se laudă că este creștere economică de 4,6 %...Și ce-am facut cu banii ? Răspuns: *I-am mîncat și i-am căcat !!!*.....Păi Guvernele celelalte s-au împrumutat de la FMI în plină criză cînd doar într-un an Produsul Intern Brut a scăzut cu 16 % față de anul precedent.... *PSD a produs cea mai păguboasă, cea mai dezastruoasă guvernare !*...De ce asta ?...Pentru că *pafarismul* și *habarnismul* stau la masă cu Prim-ministra Dăncilă, o impostoare cocoțată-n funcție de Dragnea *că nu știe să facă nimic* s-o poată manevra (cum a și făcut-o pînă să-l bage justiția la reeducare la Rahova...). Și ne-a băgat cu *oiștea-n gard*....dar are și nesimțirea ea și Gașca ei să nu recunoască....

15 septembrie 2019 10:25

je Cu Boagiu, Ananstase, Turcanu, Blaga, Videanu, Ciolos, Voiculescu, Gorghiu, si altii de teapa lor, sa fie "oneşti, corecţi şi serioşi. Învăţaţi să fiţi politicieni responsabili şi competenţi, cu o conduită publică echilibrată şi credibilă” ?! Lozinca astora este -"dica-te tu, sa ma asez eu", la masa Bugetului, dupa modelul blestemat al Basescului. Transfer de sute milioane Euro in Banci straine, taieri de salarii si de pensii, astia vor trage pe Popor sa-l pauperizeze. Lozincile rasuflate ale lu' Joahnis, nu valoreaza nici o ceapa degerata.

15 septembrie 2019 9:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.