Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele ANAF, Mirela Călugăreanu, a vorbit la ”Income” despre banii datorați de președintele Iohannis, cei 300.000 de euro primiți drept chirie pentru casa pe care a pierdut-o în instanță, bani care ar trebui să fie înapoiați de către familia Iohannis.

”În toate situațiile în care Fiscul are de recuperat o creanță certă, lichidă și exigibilă, ne facem datoria. În toate situațiile. Sunt o serie de aspecte pe care instanțele trebuie să le clarifice” a afirmat Mirela Călugăreanu.


Comentarii

internaucu` Pe ...cai, ca se filmeaza ! Da`...nu azi ! Alta...data!

15 septembrie 2019 17:54

Ba io zic că minți ca o gazetă imperialistă! Nu una, ci două case babane a dobândit Ghiolbanul cu acte false. Pe ambele le-a pierdut în instanță. La aia cu sediu de bancă, dar și la cealaltă, a pus în mișcare o întreagă filieră (grup infracțional organizat) de fucționari, notari, avocați și judecători din Sibiu și Alba Iulia, care să comită și să introducă în circuit actele false. La dosarul cauzei există declarația unor martori față de care cineva dintre beneficiari se lăuda că vor avea câștig de cauză deoarece îl au pe don premar Iohannes de partea lor. Și, ce să vezi, don premar era chiar principalul beneficiar! Așa că nu mai mânca tu kkt maroniu, cu „buna credință” că minciuna asta pute de trznește. S-a văzut în justiție, în condiții de maximă presiune a statului paralel că prezidentul nu era cumpărător de bună credință, ci ditamai infractor sas-beget! Asta lăsând la o parte retrocedările abuzive (multe!) făcute în favoarea unor nemțălăi care veneau în țară doar ca să semneze hărtiile de acceptare a „donaților” făcute de sasul premar fără știrea prealabilă a Consiliului Municipal. Dar „perla coroanei” rămâne ingineria prin care moștenirea organizației naziste Grupul Etnic German, confiscată de statul român în baza sentințelor date în Procesul de la Nurenberg a fost trecută în mod fraudulos în posesia Forumului Democrat din România, de fapt a Germaniei neonaziste!!! „Moștenirea” valorează vreo 4 miliarde de euroi, multe dintre bunurile respective fiind confiscate de la evrei! Dracul te puse, idiotule, să răscolești kkt-ul cu casele pentru a-i prosti pe proști?!

15 septembrie 2019 16:21

ALUPIGUS MUIE HASTAGISTILOR JOHANNISTI !!!

15 septembrie 2019 13:31

Ba io zic că voi inca n-ati mancat destul cacat si continuati s-o faceti cu mai multa inversunare. Ba idiotilor de mai jos, cand omul asta a cumparat casele era inca profesor de fizica nu era primarul Sibiului si nici presedintele tarii. La vremea aceea ( 1990-2000), cand toti nemtii ramasi in Romania, dintre cei peste 800 000 cati erau prin 1938, s-au grabit sa plece in Germania, puteai sa cumperi o casa cu 2000-5000 de marci(dolari si mai apoi euro). O singura casa a avut probleme: cea in care era sediul din Sibiu al Bancii Raiffeisen Bank. El a fost un cumparator de credinta. Nu el era implicat in mostenire, ci cu totul altcineva. V-a s vedea eu pe voi daca ati cumpara un apartament de la cineva si dupa 10-15 sa se demonstreze ca vanzatorul nu l-a obtinut pe cai legale, ci printr-un act de mostenire falsificat. Sa va treziti fara apartament, tot asa ati judeca? Banii (300 000 de euro) sunt obtinuti din chirie si nu din falsuri sau alte porcarii gen Voiculescu. mancati cacat in continuare.

15 septembrie 2019 13:13

Ba io zic că Fiscul ar trebui să-l lase pe Ghiolban în pace, iar coana Justiție să-i dea înapoi și cele doua case furluate cu (h)acte false! Că altfel, de unde mai facem noi rost de un așa plăvan scrâșnit la grai și încet la minte? Încet-încet, dar iute ca fulgerul la apucat! Hapucă tot ce-i iese în cale. Inclusiv cașcavalul din pliscul corbului (de fapt, papagalului) Crin Antonescu!

15 septembrie 2019 10:24

v Nu va fie frica, banii astia nu o sa fie returnati niciodata. Se tot lungesc procesele pina se prescriu faptele. Daca este adevarat ca primarii luau 10% din contractele pe care le dadea primaria, ma intreb oare Ghiolbanis era cinstit si nu lua nici un ban? Deoarece nu este nici o plingere in acest sens, iar ziaristii nu sufla o vorba despre asa ceva, inseamna ca Ghiolbanis a fost cinstit si si-a facut casele din meditatii, platind impozit pe aceste venituri suplimentare.

14 septembrie 2019 23:42

Muie antena 3 de cacat Dar de la pușcăriasul securist turnător Voiculescu cand recuperați restul de bani din 60 mil de euro, de asta antena 3 de cacat nu a întrebat-o pe sefa ANAF,,

14 septembrie 2019 20:33

xyz I-auziti, golanul cu aere de om cinstit, refuza restitutirea la Buget, a sumei colosale de 300 000 Euro...fara Penali in functii publice, deci, Herr Johanis, cara-te !

14 septembrie 2019 20:12

Pute Presu cum ramane cu hotii ?sunt numai ailalti ??Jenant la aerele pe care le dai,Parintele cinstit al natiunii ,este ca trece timpul si asa ramane ,a mai promis unul ca returneaza o casa de cand era primar si tot ca la matale a ramas in coada de peste ,expresie pur romanesca in saseasca nu stiu ,Succesuri la abureli !!

14 septembrie 2019 18:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.