Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Starea lui Mario Iorgulescu este foarte gravă. Rinichii lui nu mai funcționează. A fost nevoie ca medicii să îl conecteze la aparate pentru a face dializă.

Fiul șefului Ligii este în spital de duminica trecută după un accident provocat pe șoseaua Chitilei, unde a omorât un om. Era beat și drogat, arată testele medicale.

Starea lui de sănătate nu s-a înrăutățit de ieri până azi. Doctorii au hotărât să îl treacă pe dializă pentru a-l ține în continuare în viață, după ce organele tânărului au renunțat să mai funcționeze în condiții normale.

Surse din cadrul spitalului spun că starea lui este critică și riscul de deces a crescut fulminant.


Comentarii

x Sa traducem informatia : se pregateste josnic, externarea criminalului drogat, expedierea cu avion personal la mama-drak', sa nu-l gaseasca Justitia din Romania, toate platite cu sute mii Euro, de tata Iorgulescu milionar ! S-au dat ele, Certificate medicale false, pt cativa firfirici, dar pt zeci de mii Euro-bagatela la Iorgulesti, , il scoate mort din Spital pe nenorocit, si-l expediaza viu…..

14 septembrie 2019 20:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.