Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Biroul Politic Executiv al ALDE a luat act vineri, potrivit Statutului partidului, de pierderea calităţii de membru pentru Teodor Meleşcanu, Graţiela Leocadia Gavrilescu, Ion Cupă şi Alexandru Ştefan Băişanu, informează un comunicat al ALDE.

"Calitatea de membru ALDE se pierde prin aderarea la sau susţinerea publică a unui alt partid sau a unei alte doctrine politice, cu excepţia partidului sau partidelor cu care ALDE se află în alianţă politică sau electorală", prevede Statutul ALDE.

Potrivit comunicatului transmis vineri AGERPRES, Biroul Politic Executiv al ALDE a constatat că cei patru foşti membri ALDE au acceptat să participe la discuţii de negociere cu PSD în vederea ocupării de funcţii la nivelul Senatului, respectiv Guvernului, discuţii în urma cărora au acceptat funcţiile propuse.

Integral pe AgerpresComentarii

Stan Pățitul De fapt, ieșirea de la guvernare a fost bâzdâcul președintelui Tăriceanu. Acesta să nu uite că a ajuns acolo pe umerii partidului, că a fost ales la Senat pe propunerea PSD,etc, iar,acum, când nu i-au mai ieșit ploile i s-a întunecat mintea și face numai prostii. Deși liberal vechi, fondator de partid rupt din PNL și aliat cu partidulețul lui ( rămas șef) Constantin, cred că a eșuat politic și este vremea să lase pe altul. Poate membrii ALDE se vor trezi, se vor scula, vor dezbate și schimbă actuala conducere. Va fi greu un nou început, dar măcar să iasă din căcatul în care i-a băgat Tăriceanu și gașca lui.

13 septembrie 2019 21:09

Ecce Kurrupt As suge-o pulă. Sovietică...

13 septembrie 2019 20:33

Victoria Numai oameni fără caracter, fără onoare....numai niște *rîme* fac ce au făcut cei patru foști ALDE-iști....să votezi că ești deacord cu ieșirea ALDE de la guvernare și după două săptămîni s-o dai la întors....să vrei din nou mașină de serviciu cu șofer la scară și multe alte privilegii...Și-s așa de multe *rîme* în Parlamentul actual de-ți vine să borăști cînd auzi și vezi ce se întîmplă....De ce este așa ?...Pentru că votanți-s proști și nu *cască ochii* pe cine votează și pentru că în decursul celor 4 ani de mandat nu-i ia de guler să-i zgîlție nițel !....

13 septembrie 2019 18:42

Lute La astia la cati mai sunt in tot partidul cred ca nu mai are nici cine sa scrie procesul verbal la sedinta !!!??

13 septembrie 2019 18:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.