Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

 „Mi se pare o lipsă totală de respect faţă de fiecare coleg de partid, culmea cei la care face referire sunt membrii fondatori ai ALDE, oameni care au pus pietrele de temelie ale partidului, în timp ce domnia sa îi făcea campanie lui Iohannis în 2014 şi spunea că nu se alătură demersului liberal pentru că nu are nicio şansă de reuşită să intre în Parlament.

După ce partidul a început să crească, să meargă într-o direcţie bună, el nu mai avea şansa să fie pus pe listele parlamentare din partea PNL şi a sărit în ALDE, de unde şi a primit funcţia de deputat. Acum vrea să ducă partidul spre o alianţă cu Ponta, că a obosit să muncească politic. Dacă a obosit, să facă un pas în spate şi să nu mai negocieze el munca celor care au dezvoltat partidul, atât eu cât şi colegi care sunt puşi la zid acum muncim din 2014 la această construcţie şi nu am obosit, putem să ieşim din impas, dar fără cei care se aruncă în vehiculul ALDE fără a pune umărul la scoaterea lui din mlaştina în care a fost dus. Nu mai vrem poveţele şi poeziile lui Varujan şi solicit să vorbească în nume propriu”, a declarat preşedintele ALDE Timiş, deputatul Marian Cucşa.


Comentarii

Ecce Kurrupt I-as suge-o.

13 septembrie 2019 23:08

Varujan smiorcaitul?! Ce se mai dadea de ceasul mortii cand cu ridicarea imunitatii...

13 septembrie 2019 11:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.