Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

​Grupul Renault începe să fructifice experiența vastă pe care o are în domeniul mașinilor electrice, dar și segmentul mașinilor low cost. Era doar o chestiune de timp până la nașterea automobilelor electrice low cost.

Renault City K-ZE, 100% electric, cu autonomie reală 200 km, a fost prezentat pentru piața din China și ne dă indicii despre specificațiile pe care le-ar putea avea primul automobil electric al Dacia.

Integral pe HotnewsComentarii

ion Esti bine numit ALBA -NEAGRA. Viitorul este mult mai optimist. Nu cunosti detalii tehnice.Daca te intereseaza se aude si zgomot de motor. Poti face zgomot si de avion daca doresti.

13 septembrie 2019 8:47

Patronul de la Alba-Neagra 200 km? Mașinăriile electrice sunt ideale, nu poluează, nu se aude zgomot sănătos de motor clasic, în rest sunt niște conserve cam inutile. Autonomie de teren parcurs mică, iar alimentarea cu curent electric durează câteva ore bune, cam 4 ore minim sau poate chiar mai mult. Bateriile reîncărcabile ale mașinii au o durată de viață mică de câțiva ani de zile, poate numai 5 ani de zile în caz fericit, iar costul de înlocuire a unei baterii e excesiv de mare, cu banii respectivi îți poți cumpăra o mașină pe benzină dacă nu chiar nouă, una puțin folosită. Ca să nu mai vorbim de prețul de cumpărare al unei mașini electrice, care e dublu față de o mașină pe benzină, ambele noi. Deci conservele astea sunt un fel de Vax Albina Crema Puca!

13 septembrie 2019 4:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.