Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Transportului, Răzvan Cuc, susţine că vinovat direct pentru fisura de 15 metri lungime apărută pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj - Deva, la km 57+100, este constructorul care a lucrat în zona respectivă.

Prezent în Alba pentru a verifica stadiul lucrărilor pe autostrada A10, Cuc a spus că nu este sigur termenul la care lotul 3, Lugoj - Deva. Acesta susţine că dacă se va observa că fisura nu avansează înspre lotul 4, circulaţia pe lotul 3, ar putea fi deschisă.

„Am văzut că practic ar începe un şantaj, o presiune a firmei constructoare, vis-a-vis de minister şi de CNAIR, am văzut că deja au început să zică în presă, aşa cum au făcut-o şi în urmă cu două săptămâni, când acuzau ministrul că face un şantaj la această firmă, aţi văzut şi dumneavoastră exact de ce s-a cerut prelungirea garanţiei. Nici nu s-a pus în trafic această autostradă şi deja au apărut fisuri la nivelul autostrăzii. Este inadmisibil şi nu voi permite cuiva să vină în România şi să îşi bată joc.(…)

Integral pe Adevărul