Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PrintYME-mailMai mare|Mai micComentarii
Reacția lui Băsescu după ce un fost coleg de partid a susținut că lua bani de la Securitate: „Oricare ar fi motivaţia, sunteţi jalnici!”
de C.D. HotNews.ro
Joi, 12 septembrie 2019, 18:35 Actualitate | Politic

FacebookTwitterEmailMai multe...

Traian Basescu
Traian Basescu
Foto: Facebook / Traian Basescu
​Traian Băsescu reacționează după ce fostul său coleg de partid din PMP, Radu Cristescu, l-a acuzat că primea bani de la Securitate, publicând pe Facebook un presupus document care i-ar fi fost trimis lui Iulian Vlad, document despre care un cercetător CNSAS suține că este fals.

Fostul șef al statului scrie pe Facebook că „actorii care alimentează presa şi justiţia cu interpretări false a unor documente dar şi cu documente falsificate sunt: CNSAS – interpretări false generate de substituirea unor texte; Proaspătul şi răsplătitul Secretar de stat Radu Cristescu - publică documente false pe facebook; Trustul Intact promovează cu disperare şi interpretările incorecte ale CNSAS dar şi documentele false publicate de răsplătitul Secretar de Stat Radu Cristescu”.

„Amărâţii se fac a nu pricepe că la bordul navelor sau în porturi străine nimeni nu făcea propaganda comunistă nici măcar pe vremea lui Ceauşescu”, mai scrie Băsescu, întrebându-se dacă nu se încearcă influențarea judecătorilor care se vor pronunța în procesul său cu CNSAS.

Integral pe Hotnews