Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PrintYME-mailMai mare|Mai micComentarii
Reacția lui Băsescu după ce un fost coleg de partid a susținut că lua bani de la Securitate: „Oricare ar fi motivaţia, sunteţi jalnici!”
de C.D. HotNews.ro
Joi, 12 septembrie 2019, 18:35 Actualitate | Politic

FacebookTwitterEmailMai multe...

Traian Basescu
Traian Basescu
Foto: Facebook / Traian Basescu
​Traian Băsescu reacționează după ce fostul său coleg de partid din PMP, Radu Cristescu, l-a acuzat că primea bani de la Securitate, publicând pe Facebook un presupus document care i-ar fi fost trimis lui Iulian Vlad, document despre care un cercetător CNSAS suține că este fals.

Fostul șef al statului scrie pe Facebook că „actorii care alimentează presa şi justiţia cu interpretări false a unor documente dar şi cu documente falsificate sunt: CNSAS – interpretări false generate de substituirea unor texte; Proaspătul şi răsplătitul Secretar de stat Radu Cristescu - publică documente false pe facebook; Trustul Intact promovează cu disperare şi interpretările incorecte ale CNSAS dar şi documentele false publicate de răsplătitul Secretar de Stat Radu Cristescu”.

„Amărâţii se fac a nu pricepe că la bordul navelor sau în porturi străine nimeni nu făcea propaganda comunistă nici măcar pe vremea lui Ceauşescu”, mai scrie Băsescu, întrebându-se dacă nu se încearcă influențarea judecătorilor care se vor pronunța în procesul său cu CNSAS.

Integral pe HotnewsComentarii

Fara. Un lucru cunoscut de catre multi romani care au activat in strainatate,pe diferite santiere sau in cadrul unor companii din afara tarii.Nu primeai aviz de munca favorabil, pana cand nu stateai la instructaj si angajament ca vei aduce la "cunostinta organelor negativele" intampinate sau observate.Bun inteles ca era un aviz peste care nu se trecea.Dar multi ne facem ca ,"cine Eu,Nuuu."

13 septembrie 2019 14:32

Fara. Tipic, made la romani,nu are bube-n cap,nui nimic,ii facem noi.

13 septembrie 2019 14:17

Moldoveanu Bădescu are multi schelete in dulap, dar cat prost poți sa fi sa lansezi pe piață in fals, securitatea nu putea sa plătească in dolari pentru simplu motiv ca exista o lege care interzicea romanilor sa dețină valuta

12 septembrie 2019 21:03

Asta-i ca aia cu jurământul pe Biblie că „nu l-am lovit pe copil cu pumnul în piept”! O lume întreagă a văzut că i-a dat copilului un dos de palmă peste gură de i-a zburat capul pe spate și el jură cu totul altceva! Iar pe urmă ne mai și prostește cu „pixelul albastru”! Mă mir că nu s-a scos jurându-se că nu l-a lovit cu piciorul în oușoare. Că dacă era le el, la SECU, unde semna PETROV, îi făcea pulbere bitcoaiele... Individul ăsta cretin este de o nerușinare fără margini. Și-și mai și dă cu părerea despre oricine și orice, ca și când n-ar fi un exemplar de condamnat a trăi până la sfârșitul ticăloasei sale vieți într-o cocină cu porci, ci un fel de Mahatma Gandhi altoit pe duhul biblicului înțelept Solomon! Cred că nici nu e zdravăn la mansardă crezându-se capabil a face din noapte zi, din negru alb și, din căcat, rahat turcesc. Du-te voluntar la pușcărie, javră ordinară, că acolo este locul de veci!

12 septembrie 2019 20:56

Uta Nu o fa pe cretinul ,cum iti e obiceiul ,nu de propaganda comunista esti acuzat javra jalnica.Nu sta linistit ca ies pana la urma toate la suprafata !!!Abuzurile cu fetele ,abuzul cu casele ,betiile si comportamentul de panarama,noroc ca ai avut o nevasta care a inghitit tot !!

12 septembrie 2019 20:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.