Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Muncii, Marius Budăi, îi propune preşedintelui Klaus Iohannis să meargă cu el în locuinţele pensionarilor, să îi întrebe dacă pensia lor este mică.

„Am condamnat tot timpul public şi voi condamna şi aici la Sibiu, poate domnul preşedinte va înţelege, că e de la el de acasă, că pensionarii părinţii şi bunicii noştri nu merită să fie panicaţi inutil. Un stat care nu îşi mai plăteşte pensiile este un stat în disoluţie. (...) I-am propus domnului preşedinte şi îl propun şi de la el de acasă, de aici, să facem un exerciţiu practic împreună.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

haznaua 3 @ion cu curul gol, nu sunt un căcat ca tine jegos!

13 septembrie 2019 8:20

Moldoveanu Un fost șofer ajuns ministru mai bine ar întreba romani daca sunt de acord cu pensiile speciale

12 septembrie 2019 21:10

ion Bai Popescule ,tu ce fel de cacat esti? Domnule ministru ar trebui sa va fie rusina ca patronati acele pensii nesimtite si incercati cu mare timiditate sa faceti niste impozite de 50% pentru pensiile cele mai mari. Aceste impozite reduc diferenta dintre valoarea pensiei nesimtite si pensia cuvenita conf. contributiei. Ex o pensie de 200 milioane ajunge la 141 de milioane. Mare branza.

12 septembrie 2019 19:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.