Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Soția lui Gheorghe Dincă, va fi audiată din nou de procurori. Familia Alexandrei Măceșanu a cerut ca Elena Dincă să fie chemată din nou să dea declaraţii. Rudele Alexandrei susţin că există mai multe mărturii care atestă că în casa lui Dincă s-ar fi făcut trafic de persoane.

De altfel, este ştiut că Elena Dincă s-a întors acasă la cîteva zile, după ce soţul ei a răpit-o pe Luiza Melencu.

Suspiciuni sunt destule. Primul care a ieșit public să spună că Elena Dincă i-a mințit pe anchetatori e chiar Tonel Pop. Avocatul spune că în momentul în care femeia s-a întors acasă din Italia, la doar câteva zile după ce Luiza a fost răpită, nu exclude posibilitatea ca cele două să se fi întâlnit în casa lui Gheorghe Dincă.

Suspiciuni are și Alexandru Cumpănașu a formulat o plângere împotriva membrilor familiei lui Dincă. Cumpănașu susține chiar că există informații la dosar că între cei doi soți există o complicitate, Elena Dincă ar fi știut că în acea casă se face trafic de persoane.


Comentarii

Eurocăcatule, procurorul nu este și judecător, ci un ajutor al acestuia în stabilirea ADEVĂRULUI. În calitate de reprezentant al Statului, el trebuie să strângă / găsească probele atât împotriva acuzatului, cât și pe cele în favoarea sa. Cea mai aberantă situație este însă aceea de a deveni avocat fără temei al făptuitorului crimei, să ascundă, să distrugă, sau, dimpotriva să planteze probe, ori să le răstălmăcească pe cele existente în favoarea infractorului. Prin asemenea fapte, procurorul devine direct complice al criminalului! Ceea ce o lume întreagă înțelege că se întâmplă în cazul Caracal! În asemenea situații, un avocat adevărat este OBLIGAT să contracareze manevrele PORKurorului incorect. Înțelegi, idiotule și analfabetule? Procurorul nu e sacrosant atâta vreme cât face cercetare abuzivă, ascunde probe, sau le contraface. În cazul unei justiții corecte, asemenea fapte se pedepsesc în mod drastic. Dacă Justiția nu ecce Justiție, asta ecce, trăim deja în soroșismul deplin al idioților!

12 septembrie 2019 21:35

Europeanul Interesant! Cererile de arestare nu le mai fac procurorii!? Acum se fac și de către persoane fizice?!

12 septembrie 2019 19:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.