Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, avea o concentraţie 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină, anunţă parchetul.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive. Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice şi de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevăr, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, a declarat Călin Radu Bogdan, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Integral pe ProSportComentarii

Ecce Kurrupt Întrebucerea ecce mortul purta centura de siguranță regulamentar?

12 septembrie 2019 20:32

Kuminecăturile Gemene Anunțul procuriștilor în cazul pizdacului nesimțit care a vorbit urât de Răzvan Ciobanu: "Vezi ce pățești dacă te bagi pe contrasens, fraiere?"

12 septembrie 2019 19:52

Doina Nu am pic de compasiune pentru acest inconstient , pentru acest criminal si nici pentru familia Iorgulescu. Au crescut un inadapotat la viata normala. Tinerii seriosi invata si muncesc pe branci pentru un salariu nesatisfacator, iar acest parazit traia din stipendiile generoase ale taticului. In alta ordiner de idei, de unde are taticul Iorgulescu atatia bani? Asi dori sa aflu provenienta acestor sume imense de bani nemunciti. S-a intamplat ceea ce era de prevazut, Acest tanar ca multi altii de bani gata, care habar nu au ce inseamna sa muncesti si sa-ti castigi existenta, sfarsesc tragic pentru ca nu le mai ajunge, adrenalina este la maxim si nu concep viata fara banii dati cu generozitate de parinti inconstienti.

12 septembrie 2019 19:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.