Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă încasează umilința supremă. Sunt acuzații fără precedent la adresa Guvernului. Acesta a îngropat pur și simplu economia. Ultimele cifre oficiale sunt de- dreptul devastatoare.

Guvernul se laudă cu o creștere economică acclelerată, printre cele mai ridicate din Europa, dar realitatea este cruntă. Ne află la un pas de dezastru. Ultimele cifre de la Institutul Național de Statistică au fost comentate de către liberalul Florin Cîțu. Acesta lansează un atac furibund la adresa premierului Viorica Dăncilă.

Cifrele din sectorul industrial l-au revoltat pe senatorul PNL. Sunt cifrele dezastrului. Practic, PSD a îngropat acest sector care s-a prăbușit. “INS ma CONFIRMA: PSD a INGROPAT sectorul industrial! In doar doi ani de zile dinamica productiei industriale s-a prabusit de la 15% pe an la -6.4% pe an. Este exact rezultatul pe care l-am estimat ca urmare a implementarii programului de guvernare al PSD.

Integral pe Capital