Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că respinge cele șase propuneri de miniștri făcute miercuri de Viorica Dăncilă. Printre propuneri se numără și trei parlamentari ALDE, care vor să intre, din nou, la guvernare.

Klaus Iohannis a anunţat că refuză remanierea propusă de Viorica Dăncilă, pe motiv că aceasta este nepotrivită. „Am primit o corespondență de la domana premier, ieri după-amiază. Doamna prim-ministru îmi cere o remaniere. Această remaniere este una nepotrivită și o refuz clar.

Acum, vine a treia oară cu o astfel de solicitare. Doamnă premeir vă spun direct și public trebuie să vă prezentați în Parlamentul României cu o solicitare de validare a Guvernului dumneafostră. Această nouă solicitare pe care o refuz vine cu o noutate. Este cras neconstituțională. S-a anunțat și public și în scris că ALDE a părăsit coaliția. Guvernul trebuie să meargă în fața Parlamentului. Doamna prim-ministru se teme de un vot în Parlament și încearcă să tragă de timp. PSD într-un mod jalnic se agață de putere. Niciun ministru nu va fi numit nou în Guvern decât după validarea din Parlamentul României ”, spune Iohannis.


Comentarii

v D-na Dancila inca nu v-ati convins ca Ghiolbanis este impotriva coalitiei de guvernare? Orice ati face o sa va critice sperind sa-si faca guvernul lui. De mult timp trebuia sa demisionati si sa-l lasati sa faca guvernul lui si sa-l criticati pt orice era hotarit contra poporului Roman

13 septembrie 2019 16:58

Gabi Iohannis, cel pe care 40% dintre romăni îl mai vor încă 5 ani Președintele țării a condus în mod exemplar destinele Sibiului, cot la cot cu MSI Împăratul Iulian și cu ASR Regele Cioaba - Țigănia Salvează Romînia - votați ȚSR!

13 septembrie 2019 7:17

@ 13 septembrie 2019 0:14 și 13 septembrie 2019 0:15 Băi Paulus, mai ia o muie! Idiotule. Cu respect Șerban Nicolae

13 septembrie 2019 0:44

Șerban Nicolae expert în sex anal al PSD, poponar în drept magna cum laudae Aș dori să activez-passivez și pe tărâm „european” și să ader la ONG-ul „Dreptate pentru MARC DETROUX” (sau, in fine, împotriva lui și a EURO-CRIMINALILOR siniștri care l-au scos viu din pușcărie, n.m.) - mă adresez așadar sugătorilor de EURO-poolla ambientali cu solicitarea de a-mi pune o pilă la angajare!

13 septembrie 2019 0:15

@ 12 septembrie 2019 23:12 Paulus, îl fut în gură și pe Iohannis (fost Mare Chamberlan la Palatul Împăratului Julian cel Mare, Gras & Tuciuriu - înainte-mergătrou' lu' Julian Dacian Romanian Saritasian Futtinkurissian Urinian Polițian-Politician Doineacornean Pizdoș, n.m.) și (chiar) și pe ... mine însumi!

13 septembrie 2019 0:14

@ 12 septembrie 2019 23:12 Paulus, te fut în gură, idiotule! Cu respect, Șerban Nicolae

12 septembrie 2019 23:22

Dana Mantaluta Ba Viorica pune în pericol întreaga Galaxie și chiar și EURO-găurile Negre (respectiv: afro-americane, n.m.) și și Gaurile (în) Cur(-cubeice) ale lu' ăia cu alde „daivărssitii”, futinqiurrissii, dimocrassii, prosperrittii, etc., nu?!

12 septembrie 2019 23:19

Șerban Nicolae expert în sex anal al PSD, poponar în drept magna cum laudae Aș dori să activez-passivez și pe tărâm „european” și să ader la ONG-ul „Dreptate pentru MARC DETROUX” (sau, in fine, împotriva lui și a EURO-CRIMINALILOR siniștri care l-au scos viu din pușcărie, n.m.) - mă adresez așadar sugătorilor de EURO-poolla ambientali cu solicitarea de a-mi pune o pilă la angajare!

12 septembrie 2019 23:12

Șerban Nicolae expert în sex anal al PSD, poponar în drept magna cum laudae Jurnalistul anal al Gușterului Voiculescu a scris în articol, citez ” solicitare de validare a Guvernului dumneafostră. ” Mă ofer să-l antrenez la limba română și la literatura și gramatica sexului anal, adică o să-l fut în cur până-i fac ochii ca cepele.

12 septembrie 2019 22:01

Ecce Cur Rupt, găozar plătit si sodomizat de Șerban Nicolae Am un fetiș pentru băieții răi. I-aș lua în anus lui Lucifer, ideologul P$D...

12 septembrie 2019 20:44

Ecce Kurrupt Gaura lui Veorika ecce nepotrivită, dar gura lui Veorika ecce potrivită de noi cu mâna ca să-i dăm o Rusoo-Poola, adică o muie. Nu uitați sloganul electoral Pavianus Uber Alles! Votați Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Pavianus Uber Alles președinte al României! Muie PSD! Cu respect, al dumneavoastră pizdac căcănar și poponar de serviciu al PSD, eu ecce Friedrich Preputzius Skrotus Hemoroidus Fekallius von Paulus! Adică pe scurt, Paulus. Muie PSD!

12 septembrie 2019 20:40

Ecce Kurrupt Gaura lui Veorika ecce nepotrivită. Eu ecce Klaussfinkter Wurst Johannis, mascota kuriștilor, și eu am aprobat acest mesaj electoral. Arianus Uber Alles!

12 septembrie 2019 19:38

Gabi Iohannis, cel pe care 40% dintre romăni constant spun prin sondaje că îl mai vor încă 5 ani Președintele țării....Dăncilă dea lungul timpului nu trece de 10 % ....De ce oare ?....Pentru că Iohannis este inteligent, educat, sportmen, elegant, cunoaște la perfecțiune mai multe limbi străine, este european, experimentat în politică la nivel înalt, agreeat de mai marii lumii....un adevărat Om de Stat !.....Pe cînd Madam Dăncilă, numită de Dragnea ca Prim-Ministră *că nu știe să facă nimic* să o poată manevra după PSD-istu Negoiță vorbire, este împiedicată și-n vorbirea romănescă, nu știe nici o limbă străină decît să răspundă Okei....Okei....sau....Ehe....Ehe....Cum dracu să fi Președinte de țară să nu ști tu o engleză, o franceză, ceva ?....Iar unii mai îndrăzneți strigă după ea pe stradă Analfabeta....Oare de ce strigă după ea Analfabeta ?....Că tot a început școala acu !!!....Cum ar fi ca la un *Summit ca cel de la Sibiu* să fie unii și să strige Analfabeta după Președinta țării ?....Și ziariștii străini să traducă instantaneu pentru agențiile lor de știri internaționale ...

12 septembrie 2019 19:31

Mihaela Niște Hoți Experimentați ca PSD-iștii procedează hoțește ca întotdeauna....*Hoți au fost, hoți o să rămînă și hoți o să moară !!! *....și nu putem ca nație să scăpăm de hoția asta PSD-istă instalată in fruntea țării și-n instituțiile sale decît participînd masiv la cele trei rînduri de alegeri să-i scoatem pe hoții ăștia ordinari de la putere și să dăm PSD-ismul la groapa de gunoi a istoriei !....Apropo, mai au inventat o hoție taman acum pe blat : au sigilat tabletele STS de recunoaștere a Buletinelor de Identitate la Vot să poată face ce-au practicat PSD-iștii cel mai bine,,,,TURISMUL ELECTORAL....

12 septembrie 2019 19:29

leana ,,NEPOTRIVITA" ESTE NASTEREA TA ! NEPOTRIVITA ESTE FUNCTIA TA !! NEPOTRIVITA ESTE EXISTENTA TA ! NEPOTRIVITA ESTE FATZA TA ! NEPOTRIVITA ESTE PURTAREA TA ! NEPOTRIVITA ESTE CREDINTA TA ! NEPOTRIVITA ESTE ETNIA TA ! NEPOTRIVITA ESTE RESPIRATIA TA ! NEPOTRIVITA ESTE VIATA TA !! dar, vei plati amarnic pentru toate astea ! cum ? Domnul , te va pedepsi ! ca pe comandanti reihului !

12 septembrie 2019 19:22

neluta in 2 luni te duci ..... te duci.... te duci..... poate definitiv in IAD !

12 septembrie 2019 19:18

lute Domnule presedinte, pus de servicii si de trotinetisti scarbosi, nu va este rusine ? Mars dracu de acolo, nu va ridicati la nivelul nici macar de ,,secretar organizatiei de baza" care era ocupat numai de idioti !

12 septembrie 2019 19:14

Lute #Dana Mantaluta. Măi tăntăluţă, idiot ce esti, te iei dupa boschetari, ca Dăncila e proasta ? de ce e proasta , că are şcoala mai multa decât mă-ta idioata care te-a fătat prost rău, chiar ! Se cam pişă Dăncilă pe Alinuţa şi pe oaia cu gălbează ! Apropo, tu şi mă-ta şi tac-tu ce studii aveţi, că după exprimare sunteţi varză ?

12 septembrie 2019 19:12

Ceasca Iohanis, de ce esti cretin ? Tariceanu, prostul- prostilor, lasat de 5 femei, asa ai primit ordin de la masoni sa distrugi propria tara ? Blestemele iadului si Cerului sa cada pe voi !

12 septembrie 2019 19:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.