Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un cunoscut arbitru din Liga Națională de Baschet a murit, joi, într-un accident rutier în județul Constanța. Mașina pe care o conducea acesta s-a izbit violent de un stâlp de beton de pe marginea drumului. Accidentul s-a petrecut pe DN 2A, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu.

„Astăzi (joi – n.r.), în jurul orei 11.10, un bărbat de 43 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe DN 2A, în afara localității Ovidiu, din direcția Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, iar pe fondul neatenției în conducere ar fi pierdut controlul direcției de mers către dreapta, intrând în coliziune cu un stâlp din beton”, au transmis poliţiştii constănțeni.

La fața locului au ajuns imediat cadrele medicale de la SMURD, dar bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Traficul rutier în zonă s-a desfășurat îngreunat, pe un fir alternativ, timp de aproximativ 40 de minute, cât a durat intervenția salvatorilor. Victima, Valentin Negrea, era un cunoscut arbitru din Liga Națională de Baschet, decesul acestuia fiind anunțat și pe pagina de Facebook a Federația Română de Baschet.

Integral pe Cotidianul