Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea, audiat la ora transmiterii ştirii la Tribunalul Bucureşti în dosarul în care Valeriu Zgonea este acuzat de trafic de influenţă, s-a închinat în boxa martorilor, fostul preşedinte PSD fiind adus fără cătuşe la instanţă.

Audierea lui Liviu Dragnea, de la Tribunalul Bucureşti, s-a încheiat după mai bine o oră. Fostul lider PSD a fost audiat ca martor, de instanţă, în dosarul lui Valeriu Zgonea, însă şedinţa nu a fost publică.

La ora transmiterii ştirii, Liviu Dragnea este audiat în calitate de martor în procesul în care fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea este acuzat de trafic de influenţă. Fostul lider PSD a fost adus la instanţă fără cătuşe şi este îmbrăcat într-un costum breumarin, cămaşă albă şi cravată, purtând şi ochelari de vedere.

Integral pe GândulComentarii

Fostul? Ce frumos sună cuvântul fostul. Fostul Capo di tutii căcapi, fostul Radu Fasole Mazăre, și alți foști care-și fac acum niște sejururi cu executare la ocnă. Și când te gândești că ăștia care acum sunt foști sunt numai o mână de ticăloși fraieri care au picat de fazani, restul turmei e răspândită prin cocina parlamentului și prin țară printre edilii de orașe și sate, care nu pot refuza mită, că mita e obicei împământenit tot de leprele politice încă din 1990 și până azi, iar actualii foști de la ocnă sunt abuzerați de Oculta Mondială Rozalie și de George Soros și de statul lateral, unde Cornel Nistorescu e premier încornorat. Dragnea s-a închinat în loja lui de ocnaș de la instanță, pentru că nu se putea așeza pe bucile proprii, deoarece avea înfipt între buci un falus noduros lăsat ca amintire de la ultimul amor nebun executat de unul din huseniii lui, așa că Dragnea purta ochelari de soare pentru a nu arăta pulimii că are ochii ca sarmaua. Închinarea mă-sii să-l închine măcar încă vreo 10 ani de acum înainte. Să-mi fie gura aurită! Cu respect Victor Viorel Ponta, felcer în drept tagma cum laudae.

13 septembrie 2019 3:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.