Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Teodor Meleşcanu a vorbit, într-o conferinţă de presă, despre situaţia actuală din ALDE după ce acesta a fost ales preşedinte al Senatului, iar conducerea partidului a anunţat că a fost exclus din partid.

Senatorul Teodor Meleşcanu a declarat că nu recunoaşte excluderea sa din ALDE şi că va merge în instanţă pentru a-şi căuta dreptatea. El consideră că această decizie este neconstituţională şi ilegală.

„Din păcate, s-a adoptat o decizie de excludere a mea din ALDE care este perfect ilegală şi care de fapt nici nu există. Nu a fost pe ordinea de zi, nu a apărut niciun document, a fost o chestiune care doar s-a citit în şedinţă. Deci, din punctul meu de vedere ea este inaplicabilă, este anticonstituţională, contravine Regulamentului privind drepturile parlamentarilor şi din această cauză mi-a rămas o singură modalitate, de a-mi căuta dreptatea în justiţie. Şi voi face”, a declarat Teodor Meleşcanu la Parlament.

Întrebat dacă președintele Klaus Iohannis va refuza propunerile de miniștri, Teodor Meleșcanu a mai subliniat că nu a purtat discuții cu social-democrații, însă este convins că premierul Dăncilă va găsi modalitățile de a depăși aceste dificultăți.

„Cu toții sunt conștienți că ne aflăm într-o perioadă de pre-campanie, însă, din punctul meu de vedere oamenii nu trebuie să sufere din acest punct de vedere. Dacă această listă nu va fi validată se vor găsi și alte modalități. Eu nu am discutat cu președintele”, a mai precizat Teodor Meleșcanu.


Comentarii

Victoria Numai oameni fără caracter, fără onoare....numai niște *rîme* fac ce au făcut cei patru foști ALDE-iști....să votezi că ești deacord cu ieșirea ALDE de la guvernare și după două săptămîni s-o dai la întors....să vrei din nou mașină de serviciu cu șofer la scară și multe alte privilegii...Și-s așa de multe *rîme* în Parlamentul actual de-ți vine să borăști cînd auzi și vezi ce se întîmplă....De ce este așa ?...Pentru că votanți-s proști și nu *cască ochii* pe cine votează și pentru că în decursul celor 4 ani de mandat nu-i ia de guler să-i zgîlție nițel !....

13 septembrie 2019 18:45

Maria Meleșcanu este un *trădător senil de 80 de ani ce și-a bătut în două rînduri joc de mii de votanți romăni emigrați în străinătate împiedicîndu-i să voteze, încălcîndu-le cel mai rudimentar drept cetățenesc, democratic și constituțional și creiează scîrbă și silă în alesul Președinte al Senatului în acest Parlamement plin de Vînzători și Profitori....ce pentru un post bine plătit la stat pentru nevastă-sa își *vinde* votul sau acum este în vogă plata cheș în mii de Euro (căci de aceea s-au străduit aproape trei ani să distrugă Justiția, DNA-ul și SRI-ul să nu-i mai intercepteze ca să-și poată negocia votul fără frică direct cu banul pe masă.... Ce dracu caută unul ca ARSENE de la Neamț în Palatul Parlamentului să aranjeze el cu parlamentarii ALDE cînd el este un Președinte al C.J.Neamț pus de Dragnea acolo....)...și se miră că de ce-i huiduie lumea pe stradă....Ar trebui scuipați direct între ochi....doar un popor prost mămăligar ar accepta așa,,,,Adicătelea faci politica unui partid de dreapta și de nu-ți iese la *mălai* te arunci *cu arme și bagaje* în al partid la stînga imediat și fără nici o jenă și nici o sancțiune....

13 septembrie 2019 13:50

Ce tărie de căcatracter demonstrează Meleșcanu. Vrea cu orice preț să rămână liberal cică la Alde Marghioala lui Tăriceanu. Păi mă-ntreb, de ce e atăt de ipocrit Meleșcanu? Nu era mai bine dacă se înscria voluntar în PSD? Nu de alta, dar dacă tot PSD la proptit ca prezident de Senat, de ce să nu fie și cu numele și cu carnet de membru de partid în PSD? Că Meleșcanu din PSD a plecat, deși prima dată a pecat din PCR și din Securitatea lui Ceaușescu la PSD-ul lui Iliescu, pardon la Frontul Salvării Naționale, apoi s-a făcut mare liberal cică. Muie!

12 septembrie 2019 21:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.