Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Omul de afaceri Mihai Ţibu (50 de ani), patronul Casei de Vinuri Ţibu de la Iaşi, s-a spânzurat într-o anexă a vilei sale. El a lăsat un bilet de adio în care şi-a cerut scuze de la apropiaţi pentru gestul extrem. În ultima perioadă, afaceristul a primit mai multe lovituri de ordin financiar, familial sau chiar penal.

Afaceristul urma să împlinească la finele acestei luni 50 de ani şi, în ultimii ani, a fost protagonistul mai multor procese civile, dar şi penale. O pedeapsă de închisoare cu amânarea pedepsei a fost primită de afacerist pe 20 mai 2019, când Curtea de Apel Iaşi l-a găsit vinovat pe bărbat de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. Un an de închisoare cu amânarea pedepsei a primit Mihai Ţibu atunci, el recunoscând în faţa judecătorilor fapta. Potrivit motivării sentinţei, Ţibu a comis fapta pe 9 martie 2017, atunci când, aproape de ora 3, a lovit cu maşina sa, un Volkswagen Passat, o ambulanţă privată ce circula pe şoseaua Bucium.

Integral pe Adevărul