Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ieșirea de la guvernare și constituirea unei alianțe electorale cu Victor Ponta, în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu a început revolta. Puciștii din ALDE, care s-au alăturat foștilor parteneri de guvernare din PSD, pun la cale preluarea partidului de la Tăriceanu și îndepărtarea oamenilor fideli fostului președinte al Senatului.

Supărările din partid au fost repede speculate de PSD. Marea miză a social democraților ține de cele 30 de voturi pe care le are ALDE. Soarta guvernului condus de Viorica Dăncilă depinde de cel puțin 20 de voturi, pe care le-ar putea obține de la parlamentarii plecați de lângă Tăriceanu. Partidul lui Călin Popescu Tăriceanu este împărțit între oamenii fideli fostului președinte al Senatului și cei care contestă toate mișcările politice asumate în ultima perioadă.

Integral pe Digi24