Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Atacarea în instanță pe mai multe fronturi a hotărârilor luate “abuziv” în Consiliul Local București de către primarul general al Capitalei a fost prezentată de Violeta Alexandru, președinta PNL București. Doamnei Alexandru i-a fost alături, chiar și la pupitru, Daniela Chiriac, președinta departamentului juridic al filialei din Capitală a partitului.

Violeta Alexandru acuză Primăria generală a Bucureștiului că a adoptat, în ultima perioadă, hotărâri în consiliul local prin folosirea abuzivă a autorității. Gabriela Firea s-a prezentat – conform analizei elaborate de cadrele și de observatorii din PNL București – cu proiecte nepregătite și lipsite de orice detalieri care sunt presupuse de obligația “parcurgerii transparenței decizionale impuse de lege”. Analiștii au observant că există, la administrația PSD a orașului, “o tendință de a ascunde de consilierii locali PNL informații importante de ordin tehnic legate de investițiile făcute din banii publici”. Mai mult decât atât, “doamna Firea se comport ca și când bugetul public e constituit din banii domniei sale”.

Integral pe România Liberă