Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul USR Lucian Stanciu-Viziteu acuză că PSD-ALDE blochează de peste două luni activitatea forului legislativ prin faptul că preşedintele Comisiei Claudiu Manda a fost ales europarlamentar PSD, iar cel care a preluat interimar atribuţiile se ocupă doar de chestiuni politice.

„PSD şi ALDE refuză de 10 săptămâni să mai convoace comisia de control a Serviciului Român de Informaţii, în condiţiile în care fostul preşedinte Manda a ajuns europarlamentar la Bruxelles, iar noul preşedinte este ocupat integral cu chestiuni politice”, a declarat Lucian Stanciu-Viziteu, printr-un comunicat de presă remis, joi, MEDIAFAX.

Deputatul USR, membru în Comisia SRI, mai declarată că PSD şi ALDE este preocupat de jocuri politice şi a decis „să pensioneze” una dintre cele mai importante comisii din Parlament.

„În această perioadă au loc evenimente complexe şi posibile ameninţări la adresa democraţiei, însă cu toate acestea PSD şi ALDE au decis să pensioneze una dintre cele mai importante comisii parlamentare. Astfel, în plin scandal Caracal, opiniea publică ar fi fost interesată să afle dacă SRI a informat sau nu asupra vulnerabilităţilor de acest tip din regiune. În plus, este extrem de important să ne asigurăm că serviciile de informaţii sunt pregătite să protejeze procesul democratic din această toamnă, pentru a ne asigura astfel că alegerile prezidenţiale nu pot fi influenţate de factori interni sau externi”, a completat Viziteu.

Integral pe Mediafax