Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Căpitanul echipei de fotbal FC Barcelona, Lionel Messi, a recunoscut că ar fi fost încântat de revenirea lui Neymar în această vară, dar catalanii au tot ce le trebuie pentru a câştiga trofee şi fără brazilian, conform unui interviu publicat de ziarul catalan Sport.

Messi, care a jucat alături de Neymar între 2013 şi 2017, a admis că brazilianul de la PSG este unul dintre puţinii jucători care pot aduce ceva în plus: ''Da, aş fi fost încântat dacă Neymar revenea. Îi înţeleg pe cei care nu sunt de acord, este normal după tot ce s-a petrecut în jurul lui 'Ney', maniera în care a plecat, cum ne-a abandonat. Dar din punct de vedere sportiv, pentru mine Neymar este unul dintre cei mai buni din lume şi evident echipa noastră şi-ar fi crescut şansele de a obţine rezultatele dorite''.

Starul argentinian a adăugat însă că Barca are un lot de excepţie cu care îşi poate realiza obiectivele: ''Nu sunt decepţionat. Mi-ar fi plăcut să vină şi să fie alături de noi, dar, cum am zis, avem un efectiv excepţional pentru a năzui la titluri, chiar şi fără el''.

Integral pe Agerpres