Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dan Tudorache, primarul sectorului 1, insistă în culise pentru o mutare-șoc: revenirea în antrenorat a lui Mircea Lucescu, în „B”. Edilul încă nu a obținut acordul lui Mircea, dar continuă să-l preseze pe tehnicianul în vârstă de 74 de ani să-i ia locul lui Daniel Pancu.

Rapid a încercat să mascheze tensiunea internă cu o conferință de presă a președintelui Ovidiu Burcă. Situația reală în urma apariției lui Burcă?

Daniel Pancu e confirmat în declarațiile publice, dincolo de aparențe i s-a stabilit deja înlocuitorul! Alertat de începutul de sezon pe care suporterii îl consideră dezamăgitor, primarul DanTudorache îl presează pe Mircea Lucescu să redevină antrenor al giuleștenilor!

Soluția sună fantasmagoric, însă șansele să se ajungă la o astfel de colaborare surprinzătoare ar fi alimentate tocmai de către antrenor. "Lucescu nu i-a spus «nu» primarului, a acceptat să continue discuțiile, ba chiar i-a dat de înțeles c-ar fi posibil să accepte postul", pretind surse din club.

Integral pe Gazeta Sporturilor