Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Transporturilor va face plângeri penale împotriva celor vinovaţi de starea lotului 3 al autostrăzii Lugoj - Deva, unde contractul cu constructorul a fost reziliat şi au apărut probleme de construcţie, a anunţat ministrul Transporturilor Răzvan Cuc.

„Trebuie dat un exemplu că în România nu poate să vină cineva şi să îşi bată joc şi indiferent cine a greşit, constructor, consultant, reprezentanţi de la CNAIR vor avea acelaşi răspuns şi se vor face plângeri penale în momentul în care strângem toate documentele să vedem exact şi vis a vis de calitate şi vis a vis de ce trebuia să facă proiectantul, ce trebuia să facă şi consultantul”, a spus Cuc, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

CNAIR, a adăugat ministrul, va emite un certificat constatator negativ pentru 3 ani de zile, în cursul acestei săptămâni, „pentru că nu dorim ca aceste firme să participe în continuare la proceduri de licitaţie pentru că am văzut de ce sunt în stare când vine vorba de construcţia de autostrăzi”.

Integral pe Mediafax