Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că în şedinţa de guvern de joi va încerca să găsească o soluţie astfel încât angajaţii din ministerele care au aparţinut ALDE să îşi primească salariile.

„Mâine (joi - n.r.) voi avea şedinţă de guvern şi voi încerca să găsesc o soluţie astfel încât oamenii să îşi primească salariile. Oamenii nu trebuie să fie victime ale deciziilor politice. Aşa cum am găsit o soluţie ca să îşi primească pensiile, şi mâine voi căuta o soluţie ca oamenii să îşi primească salariile. Dincolo de lupta aceasta politică, dincolo de orgoliul unora, sunt oameni care trăiesc de la salariu la salariu şi nu trebuie să ne jucăm cu astfel de lucruri, trebuie să dăm dovadă de responsabilitate”, a afirmat Dăncilă la Palatul Victoria.

Circa 10.000 de angajaţi din ministerele care au aparţinut ALDE nu şi-au primit salariile, deoarece miniştrii demisionari - nu au lăsat, prin ordin, înlocuitori care să semneze statele de plată, a declarat, marţi, pentru Agerpres, Vasile Marica, preşedintele Alianţei Naţionale a Sindicatelor Bugetarilor „Sed Lex”.


Comentarii

zustinem pizideu! manipulare ordinara marca pizide. in orice companie, firma, institutie, organizatie, cat de mica sau oricat de mare exista o organigrama cu atributii clare ale fiecarei persoane din conducere. nu exista post care sa nu aiba acoperire in ceea ce priveste atributiile in cazul in care titularul respectivului post nu este disponibil indiferent de motiv (concediu de odihna, concediu medical etc). prin urmare lasati vrajeala asta ordinara si nu mai manipulati opinia publica. poate ca asemenea practici au priza la votantii pesede (din fericire din ce in ce mai putini). spre nenorocul ciumetilor rosii, din ce in ce mai multi oameni cu ceva stiinta de carte si nu chiar analfabeti in ale legii, au ales sa se implice si sa participe la viata politica a tarii. viitorul celor trei trandafiri se anunta maro cu nuante cacanii.

11 septembrie 2019 21:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.