Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Stelian Ion a declarat, referitor la semnăturile strânse pentru moţiunea de cenzură, că au fost discuţii cu diferite partide. Deputatul USR a precizat că a vorbit şi cu cei de la ALDE, deoarece nu te mai poţi baza pe Călin Popescu Tăriceanu, care nu îşi mai controlează nici măcar propriul partid.

„USR deja a depus toate semnăturile pentru moţiunea de cenzură, la fel şi PNL, UDMR a spus că se alătură, am îndoieli la acest moment în privinţa ALDE pentru că vedeţi ce se întâmplă cu ALDE, nu îţi mai poţi pune absolut deloc baza în acest partid, nu că s-ar fi întâmplat până acum ei de fapt acţionează ca PSD îşi doresc foarte mult să continue această cârdăşie cu PSD, în continuare îşi doresc să se agaţe de putere”, a declarat deputatul USR Stelian Ion, miercuri la Parlament.

Acesta a adăugat că unii au pus foarte multe condiţii, cum ar fi să vadă nou structură a Executivului şi programul de guvernare, precum şi condiţii care nu avea legătură cu moţiunea.

Integral pe Mediafax