Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un şofer de microbuz şcolar este acuzat că ar fi agresat sexual patru eleve, iar una dintre victimele sale i-a povestit mamei sale coșmarul prin care a trecut. Individul a fost găsit nevinovat de procurori, deşi declaraţiile victimelor de la dosar sunt cutremurătoare.

Pentru oamenii legii nu a contat nici măcar expertiza psihologică a uneia dintre fete care arată clar că a fost abuzată. Unul din martori susţine că poliţiştii i-au schimbat declaraţia. Este vorba chiar de unul din agenţii învinuiţi în cazul nepoatei lui Alexandru Cumpănașu. Alexandra, o adolescentă de 13 ani, și-a făcut curaj și i-a povestit mamei sale coșmarul pe care l-a trăit în timp ce era în microbuzul școlar cu șoferul. Minora nu este singura victimă a acestuia. Alte trei eleve ar fi fost agresate de şoferul unui microbuz şcolar din iulie 2018 şi până în martie anul acesta.

Integral pe Evenimentul Zilei