Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cea de-a doua ediție de jurizări pe nevăzute din sezonul 7 Chefi la cuțite, difuzată aseară pe Antena 1, a adus pe masa juraților printre cele mai diverse preparate. Un dish la care chefii nu s-ar fi așteptat niciodată a fost pregătit de o concurentă din Filipine, care a vrut cu tot dinadinsul să obțină cuțitul cu un preparat tradițional din țara sa.

Degustarea chefilor a fost întreruptă de Gina Pistol, care le-a dezvăluit numele rețetei, explicându-le că supa se prepară din intestine de capră. Jurații au avut un nod în gât după ce au aflat ce preparat au în fața lor, însă asta nu i-a oprit pe Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu să acorde câte un cuțit acestei farfurii controversate: ”Eu am mai gustat genul acesta de supă, mie mi-a plăcut”, a spus chef Bontea.

Tot marți seară, cei trei jurați s-au luptat pentru cea de-a doua amuletă a sezonului, ce oferă avantajul de a bloca câte un ingredient principal celorlalte două echipe. După o sesiune de gătit de 60 de minute, în care chefii și-au transpus viziunea culinară într-o farfurie ce a avut la bază avocado, ridiche și ou, Nicolai Tand, invitatul special al serii, a fost cel care a decis soarta luptei din bucătărie.

Chef Sorin Bontea a reușit să îl impresioneze pe cheful maramureșean cu un dish pe bază de pește, condimentat și echilibrat în arome: ”Vreau să am cât mai multe amulete de genul acesta!”, afirma chef Bontea fericit la finalul serii.

Integral pe Jurnalul Național



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.