Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Autostrada Lugoj-Deva este un pericol pebtru șoferi. Au apărut primele fisuri în drum, dar se pare că problemele sunt mult mai mari.O alertă venită în miez de noapte. Care ne semnalează noi probleme la bucata de autostradă Lugoj-Deva care trebuie dată în folosință până la finalul lunii septembrie!

Am mai scris despre aceste probleme. Acum este una nouă. De data aceasta la Km 57+100. O fisură pe o lungime de 15 m. În condițiile în care nu a trecut nici o mașină, darmite sute de autoturisme, tiruri și camioane de mare tonaj. Fisura începe pe drum și se termină jos, pe drumul tehnologic. Asta înseamnă că a fugit terasamentul cu totul. Dacă erau mașini, cum visa Răzvan Cuc, pica șoseaua cu mașini cu tot. Așa suna mesajul venit în miez de noapte.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

George Sa traiasca spaniolii sau italienii care au luicrat acolo. Inca o dovada ca UE e o cutra cu 7 fetze...... Da bani pt autostrazi in Romania, dar sa lucreze firme europene care fac in bataie de joc. Chinezii care faceau 2000 km/an nu sunt primiti in Romania, ca se supara UE..... Iar pretul e la jumatate fata de cat percep firmele europene.... CAnd a lucrat Bechtel-ul, au tot gasit ai nostri sit-uri paba s-au enervat aia si au plecat, nu fara a lua 1 miliard si jumatate de euro..... Statul de drept- lucreaza din plin!

11 septembrie 2019 17:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.