Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu a fost de ajuns că dl. Daniel Breaz, profesor, chiar şi rector la Universitatea „1 Decembrie“ din Alba Iulia, a fost însărcinat, cu ocazia remanierii guvernamentale din noiembrie 2018, cu misiunea de desăvârşire a operaţiunii al cărei obiect pare să fie acela de face praf cultura naţională.

Operaţiune de-a dreptul criminală, începută în vremea ministeriatelor catastrofale ale altor doi nepricepuţi. Domnii Lucian Romaşcanu, habarnamist, îngâmfat şi autosuficient notoriu, şi George Ivaşcu, altminteri bun şi brav director al Teatrului Metropolis, dar care la conducerea Ministerului nu a făcut nimic, dar absolut nimic notabil. Mai mult ca sigur, nu s-a priceput. Pare-se că premierul Viorica Vasilica Dăncilă s-a gândit că sus-numitul domn ot Alba Iulia nu a comis suficiente gafe ruşinoase şi nu oricum, ci în cascadă, în calitatea de ministru al Culturii şi Identităţii Naţionale.

Integral pe Adevărul