Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Culturii a plătit 12.000 de lei pentru fiecare pagină, aproape cât salariul lunar al președintelui României.

Alexandru Cumpănașu, recent anunțat candidat la Cotroceni și rudă de gradul patru cu Alexandra Măceșanu, a primit, prin Asociația pentru Implementarea Democrației, al cărei președinte este, zeci de finanțări de la instituțiile statului. În august 2018, Ministerul Culturii și Identității Naționale, condus atunci de actorul George Ivașcu, a lansat un concurs de proiecte dedicate Centenarului Marii Uniri și realizate de ONG-uri. Din cele 232 de proiecte depuse, 119 au primit finanțare. Asociația pentru Implementarea Democrației (AID) a primit 1.000.000 de lei finanțare pentru proiectul „Românismul – trecut, prezent și viitor”. Contractul de finanțare dintre Minister și AID a fost încheiat pe 6 septembrie 2018 și s-a derulat până pe 7 decembrie 2018. Banii au fost livrați de Ministerul Culturii în trei tranșe, în contul asociației lui Cumpănașu.

Integral pe LibertateaComentarii

Maria Andrieș În schimb, io sug EURO-poolla pe nimica și fuck (cam) ca toți EURO-dracii de pomana (pe) la „Libertatea”, de mi-a' ieșit ochii din cup și mă trece toate răcorile de pomană - hai siktir!

11 septembrie 2019 23:14

Carmen Asa fac si cu returnarea de TVA.... MF plateste ca prostul prin reprezentantii mari ai lui - ca nu oricine poate semna o rambursare de TVA de 20 milioane euro- , iar ANAF e obligata sa recupereze pagubele... Ca la tampiti! Prost e cel care da, nu cel care cere- zice un proverb vechi!

11 septembrie 2019 17:36

v Se vede ca am intrat in campania prezidentiala. Este pacat ca s-a inscris Cumpanasu in aceasta competitie. Cel mai grav mi se pare multitudinea de ONG care obtin fonduri de la stat, mimind serviciul. Este o discrepanta mare intre un salariat si un ONG-ist, in ce priveste activitatea si utilitatea muncii depuse. Majoritatea ONG-urilor se "prefac" ca lucreaza, au gura mare si sug bani de unde pot, de la stat, de la cunostinte care au afaceri, etc.

11 septembrie 2019 17:10

Clar ca a plagiat, nemernicul! De unde sa scrie "opere", cand abia a facut 12 clase?! Un arivist, ca atatia altii in Romania ultimilor ani.

11 septembrie 2019 12:50

Racordat la banul public, puslamaua! Pe la ministere (Interne, Cultura, etc). DNA nimic, nimic?!

11 septembrie 2019 12:48

Asta e un impostor de cea mai joasa speta! Un gargaragiu, lispit de scrupule (nu s-a jenat sa profite de pe urma necazului propriilor neamuri), care s-a orientat repede intr-o Romanie in care se contura deja profilul noului om de succes, fara nicio pregatire, dar bun de gura. Si uita asa a ajuns sa ia bani grei de la bugetul statului, prin intermediul unor ministere (ex Ministerul de Interne).

11 septembrie 2019 12:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.