Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România a pierdut la limită cu Spania, scor 1-2 și a câștigat tot la limită cu Malta, 1-0, în preliminariile pentru Euro 2020, însă Dan Petrescu este optimist. În plus, antrenorul de la CFR Cluj a dat pe loc răspunsul când a fost întrebat dacă vrea să antreneze naționala.

"Îmi doresc să califice Contra echipa și Dan Petrescu să continue la CFR, dar îmi doresc cândva, 100%, să fiu antrenorul echipei naționale. Aș da orice să antrenez echipa națională", a spus Petrescu în exclusivitate la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Dan Petrescu a făcut și o scurtă caracterizare meciului România - Spania

"Știam că Spania va fi mai bună. Trebuie să ai noroc. Am avut noroc, Tătărușanu a fost pe fază, e foarte bun și, pe final, dacă Pușcaș marca și terminam 2-2... Am vorbit cu Deac, a zis că era incredibil cât de buni au fost, ei joacă la Barcelona, la Real, nu ne-am făcut de râs. Sunt de partea lui Contra, am jucat cu unii mai buni", a precizat Dan Petrescu.

Integral pe Digisport