Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alina Gorghiu, candidat al alianței PNL-UDMR pentru Senatului, purtat o contră dură cu președintele interimar al Senatului, social-democratul Șerban Valeca. Gorghiu a vrut să își prezinte candidatura și nu a fost lăsată de reprezentantul PSD-ist.

Ea l-a făcut pe candidatul PSD, Teodor Meleșcanu, un „traseist” și că îi este rușine să vină să își susțină candidatura. La atacurile lui Gorghiu, Valeca a rugat-o să se prezinte.


„Dle Valeca, aveti decența sa ma lăsați sa ma prezint. Suntem intr-o plina criza politica, guvernamentala, din pacate urmeaza o criza economica urata. In ultimii 2 ani din cauza PSD am avut un proces de legiferare viciat”, a zis Gorghiu. Valeca a intervenit, au schimbat replici si a urmat un dialog al surzilor in care Gorghiu si Valeca vorbeau unul peste celalalt.

Integral pe România LiberăComentarii

Uta Alta tata ne.... cu toate ca ii zice salteluta,asta e lupta politica Dl Joianis,se duce un guvern si altul vine din pacate de aceeasi factura dar o sa aveti "guvernul mieu" asta ati realizat in anii de mandat dupa 10 ani de golanii au venit 5 ani de plimbari si ura ,asta au copii ca exemplu de 15 ani ,asta e educatia oferita!Succesuri !

10 septembrie 2019 19:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.