Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alina Gorghiu, candidata PNL la şefia Senatului, susține că PSD ar fi putut oricând să propună un candidat din partid la conducerea Camerei Superioare, nu pe senatorul ALDE Teodor Meleşcanu.

"Dacă astăzi preşedintele PSD, premierul României, şi-ar fi dorit cu adevărat să ne convingă de buna sa credinţă şi de respect pentru români şi pentru votul lor, s-ar fi abţinut să vină cu această propunere neinspirată din surse externe, de la ALDE. Este un gest sfidător şi mă miră pentru că prima sfidare, în afară de electorat, este la adresa celor din PSD. Aveţi în PSD propuneri civilizate. Aveţi în PSD oameni care ar fi putut oricând să ocupe acea poziţie. Evident că pentru dvs. primează cumpărarea de voturi şi nimic altceva. (...) Cum să pui un şef la Senat un om care a nenorocit un guvern prin votul din diaspora - de două ori, nu o dată?", a spus Gorghiu, marţi, în plenul Senatului.

Alina Gorghiu, care a declarat că vrea să îşi susţină candidatura, a fost întreruptă de mai multe ori de preşedintele de şedinţă, Şerban Valeca, pe motiv că face declaraţii politice când ar avea dreptul să vorbească, conform procedurii, două minute.

Integral pe România Liberă