Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele ales al Comisiei Europene Ursula von der Leyen a anunţat că Rovana Plumb, propusă de România pentru funcţia de comisar european, va avea portofoliul Transporturi.

-----------------------

Consiliul UE a aprobat, marţi, lista persoanelor nominalizate pentru funcţiile de comisari europeni, unde din partea României este propusă Rovana Plumb, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei.

„Consiliul a aprobat astăzi (marţi - n.r) lista persoanelor care sunt propuse pentru a fi desemnate membri ai Comisiei până la 31 octombrie 2024. Potrivit articolului 17(7) din Tratatul Uniunii Europene, lista este adoptată de Consiliu în consens cu preşedintele ales al Comisiei. Preşedintele ales Ursula von der Leyen şi-a dat acordul asupra draftului listei comisarilor desemnaţi ieri (luni - n.r.)”, se arată în comunicat de presă publicat, marţi, pe site-ul Consiliului UE.

Integral pe MediafaxComentarii

Victor V Doamnei Rovana Plumb eu perso al ii recomand ca in cel mai bun Spirit Nepotist PSD-ist sa-l angajeze pe Fi-su Secretar principal la Cabinetul Comisarului European pe Transporturi...ca este "competent" si sa-l doteze cu un Maseratti ultimul model din Fonduri Europene...sa aiba si un salarnesimtzit de mare....Si drept multzumire Doamnei Ursul von der Leyen s-o improprietareasca cu Insula Belina, ca tot a fost retrocedata de Consiliul Judetzean Telerman inapoi la Stat...chiar daca "haidamale" de la Tel Drum patruleaza in jurul ei....

10 septembrie 2019 16:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.