Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lovitură primită de Opoziție care încearcă să răstoarne Guvernul prin moțiune de cenzură. Victor Ponta, liderul Pro România, a anunțat la emisiunea „Dosar de Politician” de la B1 TV că nu votează sau semnează o moțiune de cenzură.

„Nu. Să înțelegeți că eu în continuare cred că cea mai bună soluție până la alegerile viitoare este un guvern de stângă fără doamna Dăncilă că ea nu vrea sau nu o lasă păpușarii dânseia. O să se poată, pe 11 noiembrie. Vor fi în turul 2 Klaus Iohannis și Mircea Diaconu, PSD în mod natural îl va susține pe Mircea Diaconu și va face și o schimbare, nu va mai fi guvernul actual și putem încerca să continuăm o guvernare”, a declarat Ponta, citat de site-ul postului TV.

În ce privește anunțul Vioricăi Dăncilă privind votul de încredere în Parlament pentru noul Guvern fără ALDE și posibila restructurare de la 24 la 19 ministere, Ponta a susținut că ideea restructurării în actuala formă este a sa.

Integral pe Cotidianul