Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

S-a aflat că Laura Codruţa Koveşi s-a ales cu salariul micşorat. Fosta şefă a DNA şi-a depus recent declaraţia de avere, care are, însă, câteva neconcordanţe. “A datat documentul cu 3 iunie 2018, în care vorbeşte de venituri încasate la 31 decembrie 2018, iar declaraţia de avere este publică începând cu 22 august anul curent”, a relatat Jurnalul naţional.

“De la momentul în care a fost dată afară de la DNA, Laura Kovesi a încasat, în calitate de procuror de execuţie în cadrul Biroului Teritoral Sibiu al DIICOT, dar detaşat la Parchetul General, venituri de 94.657 de lei, pe ultimele cinci luni ale anului 2018.”, a mai dezvăluit ziarul. “Ceea ce înseamnă că, lunar, Kovesi primeşte o remuneraţie de 18.931,4 lei, cu 3.208 lei mai puţin decât a încasat ca şefă a parchetului anticorupţie.

Integral pe WowbizComentarii

v Poate ar fi bine sa ne spuneti, cum a fost detasata Chiovesoaica la parchetul general si pe cit timp. Cu ce se ocupa la parchetul general?

9 septembrie 2019 23:35

Sa fut in gura de jurnaliști de cacat Si care e treaba voastre a încălcat vreo regula sau ce va fute pe voi ziaristi de cacat cat a câștigat Kovesi.

9 septembrie 2019 17:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.