Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dosarul în care sunt anchetaţi liderii unităţii de elită de la DNA Ploieşti, Lucian Onea şi Mircea Negulescu, continuă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Cei doi nu au dorit deocamdată să facă declaraţii presei.

Lucian Onea, fostul șef al DNA Ploiești, s-a prezentat luni dimineață la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru a fi audiat în dosarul în care el și fostul procuror Mircea Negulescu sunt acuzați de represiune nedreaptă și măsluire de probe. La sosire, Onea a spus: „Va veni și momentul în care voi face declarații. Știu că a încetat măsura preventivă”, potrivit România TV.

Şi Negulescu este aşteptat astăzi la sediul ÎCCJ. Cei doi au fost trimişi în judecată de Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) pentru săvârşirea mai multor infracţiuni printre care represiune nedreaptă şi cercetare abuzivă.

Integral pe Capital